free download 78 travel guides written by experts

In aceasta dimineata: Masina Pro FM revine pe frecvente, cu vedete si cu un premiu pe masura

PRO FM a dat startul campaniei “Mașina PRO FM”, punând la dispoziția ascultătorilor un premiu substanțial: noul Peugeot 308.

Greeg și Onuc au fost cei care au dat startul cele mai cool campanii din această vară și au scos la plimbare mașina Pro FM, după ce i-au făcut plinul și i-au testat consumul.

În această dimineaţă, în cadrul emisiunii Alarma PRO FM, What’s UP a testat modelul care va fi oferit norocosului cȃştigător. Pentru că artistul nu are carnet de conducere, colega sa Adda s-a oferit să îl scoată pe What’s UP la o plimbare prin capitală.

Concursul “Mașina PRO FM” se întoarce pe frecvenţe şi provoacă intuiţia ascultătorilor. Cei care doresc să participe la campanie și să câștige marele premiu trebuie să asculte Pro FM, să surprindă momentele de concurs și să trimita un SMS la 1872. Norocosul care va fi sunat și care va ghici numărul de kilometri parcurși de Mașina Pro FM va pleca acasă cu noul Peugeut 308.

Pe întreaga perioadă a desfășurării campaniei, mașina va fi condusă pe traseul pe care îl doresc cei care vor urca la volan, atât echipa Pro FM, cât și artiști cunoscuți, precum Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Cornel Ilie și What’s UP.

Bucuresti, 25.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *