free download 78 travel guides written by experts

In 2013, confruntarea creativilor se muta de la Cannes in padurea Baneasa

Cea mai cunoscută competiție de mountainbike pentru echipe, SKODA Velo Challenge – ediția a III – a, va avea loc pe 22 iunie

Anul acesta confruntarea creativilor se mută în pădurea Băneasa. Publicitarii sunt așteptați să ia startul în cursa Skoda Velo Challenge pe 22 iunie, din fața Academiei de Poliție.

Aflată la a treia ediție anul acesta, competiția de mountainbiking va avea un clasament pe industrii, în funcție de timpul obținut de echipe în cadrul industriei respective. Traseul se desfășoară pe 10 km și va fi parcurs de către fiecare membru al echipei.

Competiția constă într-un concurs de ciclism, de tip ștafetă și este destinat companiilor și angajaților săi. Fiecare echipă trebuie să fie formată din 4 membri, angajați ai companiei în numele căreia intră în concurs. Înscrierea în concurs se poate face accesând pagina de Facebook www.facebook.com/Skoda.Velo.Challenge și completând formularul de înscriere.

Clasamentul final se va face în funcție de cel mai rapid timp obținut de echipă per fiecare categorie.

Skoda Velo Challenge 2013 aduce multe surprize, iar premiile vor fi la fel de atractive precum în cadrul editiilor anterioare. Printre altele, câștigătorii vor primi biciclete, vouchere de cumpărături pentru articole sportive și bilete de intrare la cel mai mare parc de distracții din România. Însă, mai presus de premii, competiția promovează spiritul de echipă și încurajează un stil de viață activ printre angajați.

Evenimentul este susținut de către Skoda, Divertiland, Ideal Bike, Hervis, Grupul Garanti, Becks și Olympus Dairy.

Competiția Skoda Velo Challenge 2013 este organizată ca urmare a succesului de care s-a bucurat în urma primelor două ediții. Anul trecut s-au înscris 185 de echipe din peste 90 de companii. La eveniment au fost prezenți 740 de participanți și peste 2.000 de suporteri.

Bucuresti, 14.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *