Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

In 2013, Bosch Electrocasnice isi invita clientii sa faca o calatorie culinara inedita

2013 poate fi un an în care veţi călători mult, veţi trăi experienţe inedite, un an în care veţi învăţa obiceiuri noi şi veţi cunoaşte culturi din toate colţurile lumii. Aceste predicţii nu sunt făcute de astrologi, ci de specialiştii Bosch, care îşi îndeamnă clienţii să experimenteze lucruri noi în 2013. Fără a avea nevoie de timp, de agenţii de turism sau de mulţi bani, clienţii Bosch pot face câte călătorii culinare doresc în toate colţurile lumii – din Italia, Franţa, Germania, Rusia şi Austria, în Anglia, Suedia, Turcia sau Spania. ’’Agentul’’ de călătorii culinare, pentru care nu este nevoie de niciun paşaport, este site-ul www.perfectinbucatarie.ro.

„Bosch nu oferă doar electrocasnice – noi oferim soluţii de gătit, experienţe culinare inedite. Clienţii noştri sunt persoane care nu vor doar să prepare o mâncare, ci apreciază tot ce ţine de experienţa culinară – de la prepararea mâncării – ingredientele folosite şi electrocasnicele Bosch utilizate, care sunt uşor de folosit şi dispun de o mulţime de funcţii şi accesorii, până la savurarea preparatelor alături de familie şi prieteni. Toate aceste etape sunt la fel de importante atât pentru noi, cât şi pentru clienţii noştri. Din acest motiv am creat acest site dedicat celor care apreciază arta de a găti şi vor să înveţe lucruri noi“, au declarat reprezentanţii Bosch.

Clienţii Bosch pot găsi pe site-ul dedicat lor, www.perfectinbucatarie.ro, o gamă foarte variată de reţete. Mai mult, specialiştii Bosch le fac şi o propunere de meniu pentru anul 2013.

Propunere de meniu pentru sărbătorile de iarnă şi anul 2013:

Decembrie – încheiaţi anul în stil italian

De Crăciun – cozonacul Panettone, o reţetă simplă pentru cozonacul preferat al italienilor, care-ţi lasă libertatea să creezi.

De Revelion – tortul Caprese, un desert potrivit atât pentru ocazii speciale, cât şi pentru după-amiezile în care vrei să pregăteşti o reţetă savuroasă cu gust de ciocolată şi aromă de migdale.

Ianuarie – începeţi anul cu o călătorie în Suedia
Şuncă la cuptor.
Prăjitură cu brânză în stil suedez.

Februarie – de luna îndrăgostiţilor vă propunem să călătoriţi în Italia

Pesto – un veritabil sos italian tipic zonei mediteraneene, ce se poate folosi aproape la orice: paste, aperitive, carne.
Tort cu ricotta, desertul tradiţional italian.

Martie – în luna femeii, opriţi-vă în Franţa
Supă franţuzească de ceapă, un aperitiv uşor şi sofisticat, o specialitate franţuzească ce se serveşte cu pâine prăjită şi brânză.
Mousse au Chocolat – cea mai frumoasă declaraţie de dragoste de 8 martie, pentru femeile din jurul nostru.

Aprilie – Italia este fermecătoare în această lună
Pappardelle cu somon.
Tiramisù – unul dintre cele mai îndrăgite deserturi din lume.

Mai – admiraţi ultima lună de primăvară în Rusia
Okroshka, o supă rece tradiţional rusească, răcoritoare şi săţioasă.
Pirosca cu carne.

Iunie – începeţi vara în însorita Italie

Focaccia cu ricotta – un aperitiv sănătos, cu gust mediteranean, care reuşeşte să încânte pe cei dragi.
Baci – un desert potrivit pentru zilele calde de vară, o combinaţie de îngheţată de ciocolată şi alune care încântă pe oricine.

Iulie – călătorie culinară în toridele Spania şi Italia
Gazpacho – o supă rece de roşii tradiţional spaniolă, care te ajută în zilele toride de vară.
Pasticcera – prin amestecul său de vanilie şi fructe de pădure de sezon, proaspete, crema desert pasticcera oferă veritabile senzaţii de prospeţime.

August – îndulciţi-vă în Franţa şi Elveţia

Tarta Tatin, un desert clasic al patiseriei franceze pe care o poţi adapta gustului tău preparând-o din fructele favorite: mere, banane, ananas, piersici.
Rulada elveţiană este o prăjitură uşor de preparat, cu aromă savuroasă de fructe.

Septembrie – începe toamna în stil oriental
Chifteluţe din năut (falafel), un preparat tradiţional oriental, aromat şi uşor de gătit.
Lipie turcească.
Humus.

Octombrie – petreceţi după-amiezile în stil englezesc
Pentru după-amiezi de toamnă în stil britanic, brioşele Chelsea sunt ideale, însoţite de o cană de ceai aromat.
Budinca Yorkshire, un preparat ce oglindeşte spiritul englezesc de a folosi cu imaginaţie ingrediente simple.

Noiembrie – primele semne ale iernii ar trebui să vă prindă în Franţa
Cartofi gratinaţi Dauphinois.
Quiche Lorraine.

Decembrie – sărbătorile le puteţi petrece în Germania şi Austria
Sărbătoriţi Crăciunul alături de un Guglhupf, un cozonac tradiţional german, pentru iubitorii bucătăriei germane. Acest chec marmorat în formă de inel este o alegere potrivită pentru sărbătorile de iarnă.
Revelionul este mai magic cu un Sachertorte, faimosul tort austriac, un preparat ideal pentru iubitorii de ciocolată.

Bucuresti, 19.12.2012

{mosloadposition user9}
By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.