free download 78 travel guides written by experts

In 2011, TCE Holding mizeaza pe dezvoltarea internationala

Dupa un 2010 al revenirii pe profit operational

TCE Holding, unul dintre principalii jucatori de pe piata de logistica si curierat, si-a stabilizat in 2010 cifra de afaceri si a intrat pe profit operational pozitiv, dupa un an marcat de inceperea reorganizarii judiciare a uneia dintre companiile din cadrul holdingului.

“Am avut un an greu, in care am inceput reorganizarea judiciara pentru TCE Logistica, una dintre companiile din holdingul TCE. Motivatia depasirii cu success a acestei situatii ne-a determinat sa sa eficientizam cat mai bine business-ul, astfel incat mai multi indicatori legati de productivitate s-au imbunatatit semnificativ. 2010 a fost pentru noi un an mai bun decat 2009, in principal datorita reducerii costurilor legate de masini si spatii, care ne-au adus o stabilizare a cifrei de afaceri la nivelul de 19 milioane euro si revenirea pe profit operational pozitiv”, explica Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

In 2011, TCE Holding continua sa isi mentina focusul pe cresterea productivitatii, astfel incat sa poata vorbi, la finalul acestui an, despre o cifra de afaceri cu 10-15 procente mai mare decat in 2010.

“Mizam in 2011 pe cresteri datorate dezvoltarii serviciilor internationale, extensiv si intensiv. Privim chiar si piata interna cu mai mult optimism, mai ales pentru a doua jumatate a anului, si vom continua deschiderea de oficii postale. In 2011 intentionam sa extindem proiectul si sa introducem si o oferta de servicii financiare in cadrul acestora”, precizeaza Sorin Sofian.

In 2010, TCE Holding a demarat mai multe proiecte cu premise de dezvoltare pe termen lung. Lansarea primei retele nationale de oficii postale private, care a atins la finalul anului 2010 un numar de 80 puncte – locatii proprii sau in parteneriat – respectiv extinderea internationala a serviciilor sale de transport plicuri, colete si paleti catre 30 de tari din Europa si spatiul CSI.

Bucuresti, 23.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *