free download 78 travel guides written by experts

In 2008 KFC a investit peste 3, 5 milioane de Euro

Pentru 2009 KFC ţinteşte vânzări de 2 milioane de Euro în noua locaţie

Dacă anul 2008 a fost un an profitabil şi bun din punctul de vedere al mersului afacerilor, KFC menţine trendul ascendent şi la început de 2009. Prima investiţie pe acest an se regaseşte în noua locaţie deschisă- restaurantul KFC din Gara de Nord, ieşirea dinspre Griviţa.  

În primul an de la deschidere, oficialii KFC se aşteapta pentru această locaţie la o cifra de 2 milioane de Euro, venită din vânzări. 

Investiţia în noua locaţie, care are o capacitate de 150 mp şi 90 de locuri la mese, se ridică la suma de aproximativ 650 de mii de Euro. În noul restaurant clienţii vor fi serviţi de 50- 60 de angajaţi.

KFC Gara de Nord este al 13 restaurant deschis în Bucureşti, iar numarul restaurantelor deschise în ţară a ajuns la 33 de locaţii, inclusiv KFC Chişinau deschis la sfârşitul anului trecut, în Centrul Comercial MallDova.

Politica extindere KFC nu se opreşte aici. Reprezentanţii companiei ţintesc în continuare oraşele cu un număr mare sau mediu de locuitori, de unde s-au primit semnale  pozitive din partea locuitorilor care-şi doresc un restaurant KFC în oraşul lor.

Restaurantele KFC sunt prezente pe piaţa din Romania încă din 1996 când s-a deschis pentru prima dată un restaurant pe locul cunoscutului magazin Leonida. În anul 2008 restaurantele KFC România au înregistrat o cifra de afaceri de 40,5 milioane de Euro cu o creştere de 25% faţă de anul 2007.

În 2008 KFC a deschis 8 locaţii dintre care 3 în Bucureşti (KFC Beldiman, KFC din Centrul Comercial Liberty Center şi KFC din Băneasa Shopping City) iar în ţară au fost deschise noi locaţii în Arad, Tărgu- Mureş, Suceva, Craiova iar în Constanţa a fost inaugurat cel de-al treilea KFC din oraş.

Bucuresti, 20.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *