free download 78 travel guides written by experts

Improvisneyland – joaca teatru “la comanda”, in Studio Unesco

Putem spune orice, dar nu ca nu am avea unde sa ne distram in Bucuresti. Improvisneyland, una dintre putinele trupe de teatru profesionist de improvizatie de la noi, va roaga ca pe data de 16 mai, de la ora 21.00… sa va eliberati agenda. De ce? Pentru ca sunteti invitati la o seara de hohote de ris, in care publicul dicteaza titluri si subiecte, iar actorii din trupa “brodeaza” scenetele.

Asadar, sambata, 16 mai, in cadrul programului Nocturnele Teatrului Tanar, Improvisneyland sustine un spectacol de teatru de improvizatie la Studioul International de Teatru Unesco “Andre-Louis Perinetti”, pe Bulevardul Magheru, numarul 27. Biletele costa 25 de lei si se pot lua de pe www.bilete.ro sau direct la intrarea in sala. Presa are intrare libera.

//improvisneyland.blogspot.com/

Improvisneyland este cea mai tanara si una dintre putinele trupe de teatru de improvizatie din Romania. Ei s-au format in anul 2008, la initiativa lui Axel Moustache, actor la Teatrul National din Bucuresti. Trupa este formata din sapte actori profesionisti, de la diferite teatre natinale, cum ar fi TNB sau Teatrul de Comedie din Bucuresti si trei pianisti. Teatrul de improvizatie este diferit de stand-up comedy, sau de sitcom pentru ca nu exista un scenariu sau regizor. Portofoliul Improvisneyland cuprinde peste 40 de jocuri de improvizatie, care includ jocuri verbale, vizuale, muzicale sau cu voluntari din public. Improvisneyland sustin spectacole de improvizatie in cluburi, la festivaluri sau la spectacole in aer liber, la inaugurari sau la team-building-uri.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *