free download 78 travel guides written by experts

Improvisneyland a sarbatorit 7 ani alaturi de Dan Teodorescu (trupa Taxi) si 200 de fani

Improvisneyland, cea mai longevivă trupă de actori de improvizație, în aceeași formulă, din România, a aniversat 7 ani, printr-un show inovator. Spectacolul a avut loc pe 28 iunie în Music Club, alături de 200 de fani și cursanți.

Cea mai amplă provocare a fost formatul special propus de Improvisneyland: „Scene din viața lui Dan Teodorescu.” Solistul trupei Taxi a răspuns unor întrebări personale, iar actorii au reconstituit spontan, fără nicio repetiție, momente deosebite din viața sa. Am aflat cum fost primul sărut al lui Dan, ce i se întâmplă de obicei când merge cu taxi-ul, sau ce altă carieră ar fi putut avea, dacă nu se lansa în muzică. Toate detaliile picante din viața sa au fost redate de Improvisneyland prin scene libere, improvizație muzicală, sau tablouri vivante.

O altă inovație în cadrul spectacolului a fost formatul „M-am îndrăgostit pe net”, o premieră românească semnată Improvisneyland. Show-ul, bazat pe aplicația de dating Tinder a invitat spectatorii să aleagă dintr-o serie de profiluri feminine și masculine, iar actorii au improvizat posibile relații între cei doi.

Iar cum spectacolul aniversar al celor 7 ani a fost sărbătorit în primul rând alături de comunitatea fanilor Improvisneyland, invitați speciali au fost și cursanți care și-au format propriile trupe de improvizație.

Urban Impro are deja 4 ani de activitate și susține spectacole în cluburi și pub-uri din București, fiind cunoscuți pentru show-urile de TeatruSport pe care le organizează.

Marțienii (The Tuesday People), trupa proaspăt înființată la început de 2015, joacă numai pentru cauze caritabile, folosind bucuria improvizației pentru a aduce zâmbete pe chipurile celor din jur.

Despre Improvisneyland

Trupa Improvisneyland s-a format în 2008, la inițiativa actorului Axel Moustache și a păstrat de-a lungul timpului componența inițială: Axel Moustache, Andreea Samson, Madalin Mandin, Monica Anastase, Pavel Barsan, Radu Ciobanasu și Rozana Radu. Actorii colaborează cu Teatrul Național București, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis și Teatrul Excelsior, susțin spectacole de improvizație, workshop-uri de dezvoltare personală prin tehnici de improvizație, participă la evenimente private și campanii publicitare.

Mai multe detali pe:
www.improvisneyland.ro

www.facebook.com/improvisneyland
.


Bucuresti, 01.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *