free download 78 travel guides written by experts

Imprimanta Epson PLQ-22/22M reduce nivelul de zgomot si costurile de exploatare

Noua imprimantă passbook ajută instituţiile financiare şi guvernamentale să eficientizeze cheltuielile

Prin lansarea imprimantei passbook PLQ-22/22M, Epson® răspunde aşteptărilor clienţilor de a beneficia de un produs mai silenţios şi mai eficient din punct de vedere energetic. Având la bază calităţile imprimantei PLQ-20/20M, PLQ-22/22M reuşeşte să reducă şi mai mult nivelul de zgomot şi consumul de energie din timpul funcţionării, devenind o soluţie ideală pentru bănci, oficii poştale şi instituţii guvernamentale.

Atât personalul, cât şi clienţii, vor aprecia zgomotul discret produs de PLQ-22/22M, la un nivel de 51dBA. De asemenea, imprimanta dă dovadă şi de o eficienţă ridicată – viteza îmbunătăţită de imprimare în medii Windows elimină cozile din faţa ghişeelor, iar capul MICR/MSRW (versiunea M) eficientizează şi uşurează procesarea cecurilor şi passbook-urilor.

Siva Kuppusamy, Product Manager Epson Europa, afirmă: “Instituţiile financiare şi guvernamentale pot face economii substanţiale cu PLQ-22/22M. Imprimanta beneficiază de calificarea ENERGY STAR® şi necesită un nivel redus de energie în standby (4.5W). În plus, pentru a reduce şi mai mult costul total de exploatare, aceasta poate imprima aproximativ 10 milioane de caractere în modul draft până la înlocuirea ribonului.“

PLQ-22/22M permite o manevrare uşoară a passbook-urilor şi o procesare flexibilă a datelor, datorită memoriei de 128kb şi spaţiului pentru passbook-uri, de o grosime de până la 2.6 mm.

Uşor de instalat, PLQ-22/22M dispune de mai multe versiuni de programe şi de interfeţe paralele, seriale şi USB, la orice model standard, pentru a fi compatibilă cu majoritatea mediilor IT din instituţii.

PLQ-22/22M va fi disponibilă din luna aprilie 2011.

Caracteristici principale:

Imprimantă matriceală passbook flatbed cu 24 de pini şi 94 de coloane

Nivel redus de zgomot, de 51dBA

Precizie în citirea datelor, cu ajutorul capului MICR/MSRW (versiunea M)

Îmbunătăţire a vitezei de imprimare

Consum de energie în standby de 4.5W

Calificare ENERGY STAR

Durată de utilizare a ribonului de 10 milioane de caractere (modul draft)

Memorie de 128kb

Spaţiu de procesare a passbook-urilor de 2.6 mm grosime

Interfeţe standard paralele, seriale şi USB şi mai multe versiuni de programe compatibile

Bucuresti, 10.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *