free download 78 travel guides written by experts

Imprezzio Global Trail Running & MTB Marathon

Ne despart patru zile pana la startul concursului Imprezzio Global Trail Running & MTB Marathon 2015, eveniment organizat de C. S. Clujul Pedaleaza va avea loc pe durata a doua zile în statiunea Muntele Baisorii din judetul Cluj.

Cele doua zile de competitie, 25 si 26 iulie, vor cuprinde proba de alergare montana respectiv cea de mountain bike. Concursul de alergare va debuta la ora 11:00, avand o lungime de 21 de kilometri. Tot in data de 25 iulie va avea loc si concursul de ciclism pentru copii cu startul la ora 11:30. Proba de ciclism montan categoriile de adulti va avea loc a doua zi duminica 26 iulie, start ora: 11:00 si va cuprinde doua trasee. Traseul scurt de 21 de kilometri si traseul lung de 51 de kilometri cu o dificultate peste medie.

Competitia Imprezzio Global Trail Running & MTB Marathon 2015 reprezinta cea de-a doua etapa a campionatelor de alergare montana Cluj Trail Running Challenge si de mountain bike Cluj Mountain Bike Challenge. Rezultatele se vor cumula cu cele din prima etapa, care a fost Banca Transilvania Trail Running & MTB Marathon, dar si cu cele din ultima etapa, programata pentru luna 12-13 septembrie.

Asadar va asteptam sa fiti "la inaltime" in statiunea Baisoara, situata la aproximativ 50 de km de Cluj Napoca si este o statiune turistica deosebit de frumoasa a muntilor Apuseni.

Inscrieri: www.clujulpedaleaza.ro.

Bucuresti, 21.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *