metalshow

Împreună până la final – Ipate și Strunilă își continuă aventura la Ferma Vedetelor

Cuplul comic de la Ferma vedetelor, format din Paul Ipate și Octavian Strunilă, s-a confruntat ieri seară în arena dueliștilor, în spiritul caracteristic plin de umor. Lupta celor doi a adus în fața telespectatorilor cel mai comic duel care s-a văzut până acum la Ferma vedetelor!

Surpriza cea mare a venit din partea Soranei, care a avut puterea de a-l salva pe Strunilă de la eliminare, astfel gașca fermierilor a rămas completă.

Ediția de ieri seară a fost urmărită de peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:31 – 22:30. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 22:17, a reunit aproximativ 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 9.5 puncte de rating și 24.2% share, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut 5.9 puncte de rating și 15.1% share.

Mâncarea din ce în ce mai puțină i-a determinat pe fermieri să aibă un mic dejun sprint, neavând decât o lingură de mâncare fiecare și două lipii. Astfel, ei s-au văzut nevoiți să caute mâncare în jurul fermei, iar Paul a plecat pe deal pentru a căuta bureți și sparanghel.


Pentru că Nea Rață ține la tradiții, le-a adus concurenților cutia timpului, în care fiecare au pus o scrisoare. Cutia a fost îngropată și urmează să fie dezgropată la final, pentru a vedea ce gânduri au avut cei 11 în acel moment și cine cred că va câștiga titlul de Fermierul anului. Momentul a trezit amintiri frumoase din fermă, dar și dorul pentru cei ce îi așteaptă acasă.

Sorana a plecat cu Nea Rață pentru a umple borcanul gol, câștigat în urmă cu ceva timp la concursul lămâilor. Surprizele s-au ținut lanț: o vizită la apicultor pentru a lua miere direct de la sursă, un talisman norocos și o scurtă escapadă până la mare. Ea și Nea Rață s-au dat în leagăne și s-au distrat copios: „M-am simțit ca atunci când eram copil și ieșeam cu tata în parc!”.

Nea Rață a dovedit încă o dată că are un suflet mare și le-a adus fermierilor motorină să pornească motoarele, pește și mălai pentru mămăligă, pentru a le răsplăti munca depusă: „Să vedeți ce înoată peștele într-un pahar de aghiasmă!”.

Sosirea Iuliei în fermă a adunat fermierii în jurul mesei pentru a afla cu cine a decis Octavian să meargă la duel. Paul Ipate a fost singura lui opțiune: „Noi am hotărât că el mă alege pe mine și eu pe el. Am știut asta de când am fost ales. Și el știa asta!”, a declarat Octavian.

Fermierul acestei săptămâni, Elena Lasconi, a fost prima și singura de până acum care a reușit să îi ia toți arginții lui Nea Rață. Fermierii s-au bucurat teribil când au prins un iepure în capcana pusă de Paul și Octavian. În timp ce unii îl vedeau deja ostropel cu vin și usturoi, verdictul a fost clar: iepurele nu se taie, se păstrează în fermă. „Adică noi ne-am chinuit să prindem o mascotă?!”, a spus Paul.

Cei doi dueliști s-au retras în căsuțele izolate puși pe glume, în aplauzele colegilor. Nici plecarea din fermă a lui Nea Rață nu s-a lăsat mai prejos. El a primit îmbrățișări, declarații de dragoste și dedicații muzicale.

Arena dueliștilor a fost pregătită pentru a-i găzdui pe cei doi prieteni. Colegii i-au așteptat cu aplauze, iar Paul și Octavian au pregătit un cântec special, plin de umor, care să marcheze momentul. Glumele s-au ținut lanț și cei doi au făcut spectacol de la început până la sfârșit.

La prima probă, găsește bănuțul, cei doi au trebuit să spargă cărămizile cu ciocanul pentru a aduna 10 monede. Proba s-a desfășurat în viteză și ironie: „Băi, o să murim săraci!”, a spus Paul, iar Octavian a strigat către cer: „Hai, Doamne, dă un ban!”. Cel căruia i-a surâs norocul și a găsit primul 10 bănuți a fost Paul, câștigând astfel prima probă.

La cea de-a doua probă, cară câte poți, cei doi au trebuit să care portocale, trei câte trei, mergând pe o bârnă, fără să le atingă cu mâna sau cu gura. Ele trebuiau transportate doar la subraț și între picioare. „Ce bine că merg crăcănat!”, a exclamat Strunilă, reușind să transporte primul 15 portocale și să egaleze scorul duelului.

La cea de-a treia probă, jugul, ei au trebuit să își împingă adversarul, astfel încât să reușească să adune trei stegulețe. O probă plină de tensiune și forță, care s-a terminat cu victoria lui Paul, câștigând astfel duelul cu Octavian. „A fost prima dată când am câștigat ceva și nu m-am bucurat!”, a declarat Ipate. În timp ce Octavian încerca să se împace cu ideea că va părăsi Ferma vedetelor, Iulia le-a pregătit o surpriză! Puterea a stat în tot acel timp la gâtul Soranei, în talismanul primit de la Nea Rață. Ea a putut salva pe cineva la următoarele trei dueluri, însă nu și pe ea. La auzul acestei vești, Sorana nu a mai stat pe gânduri și a decis să îl salveze pe Octavian: „Strunilă, rămâi în casă!”. Aceste cuvinte au adus cu sine o explozie de bucurie. „Mă simt bine pentru că mi-am dat seama că oamenii din jurul meu chiar mă iubesc!”, a spus Octavian. 

Săptămâna viitoare, marți de la 20:30, telespectatorii vor afla pe cine vor vota concurenții să fie fermierul săptămânii, ce noi provocări le pregătește Nea Rață, dar și dacă vor reuși să facă turul Ciprului pe bicicletă din fermă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *