Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” – noua campanie de brand pentru extinderea programului „Școala din valiză”

  • Vodafone România se implică în extinderea programului educațional „Școala din valiză” pentru a oferi elevilor șanse egale de acces la educația digitală
  • Atât clienții Vodafone, cât și utilizatorii altor rețele mobile au acum oportunitatea de a se implica în această inițiativă educațională
  • Fundația Vodafone România va dubla suma donațiilor

Ultimele luni au fost un test de adaptare a vieții noastre, a modului de a lucra, de a învăța, de a comunica și chiar de a socializa. Totul este acum, mai mult ca oricând, legat de tehnologie și conexiuni.

Din păcate, unul din trei elevi nu a beneficiat de acces la resurse educaționale în timpul pandemiei. Acest acces inegal la educație cauzat de lipsa de instrumente și cunoștințe digitale, duce la decalaje semnificative între diferite părți ale țării și între diverse categorii sociale, cu un număr mare de copii și profesori rămași în urmă.

Vodafone Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă Scoala din valiza

Cu mai puțin de două luni până la începutul anului școlar 2020/2021 și având în vedere contextul pandemic, există multe incertitudini cu privire la modul în care toți copiii din România vor beneficia de acces echitabil la educație.

Începând de astăzi, misiunea Vodafone de a susține digitalizarea societății românești deschide un nou capitol. Compania lansează campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” pentru a susține elevii să beneficieze de acces la educația online din această toamnă.

„Acesta este un moment decisiv pentru viitorul societății digitale românești. Consider că este foarte important să acționăm acum și, împreună cu utilizatorii Vodafone și în conformitate cu inițiativele autorităților, să susținem toți elevii și profesorii pentru a beneficia de acces la resurse educaționale de calitate din luna septembrie. Doar acționând împreună vom putea să reușim în acest nou context. Chiar dacă pandemia a afectat inclusiv planurile noastre pentru acest an, am considerat că investițiile în educație ar trebui să fie o prioritate pentru a susține viitorul României. Digitalizarea ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare actor din această piață, fie că vorbim despre companii, despre autorități sau despre cetățeni și ar trebui să ne concentrăm pe reducerea decalajelor dintre mediul rural și cel urban și pe cele dintre diferitele categorii sociale. Accesul la educația trebuie să fie la fel pentru toată lumea, iar noi vom contribui la realizarea acestui lucru”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Pe lângă achiziția de dispozitive de către Fundația Vodafone România, compania Vodafone contribuie cu date mobile gratuite pentru elevi și cu conținut educațional important, înbunătățind în același timp resursele platformei „Școala în valiză”.

Atât clienții Vodafone, cât și utilizatorii altor rețele mobile au acum oportunitatea de a se implica în această inițiativă educațională prin alăturarea la efortul comun realizat cu scopul de a ajuta copiii să aibă acces la educație. Oamenii au opțiunea de a dona orice sumă pentru extinderea programului „Școala din valiză”, un proiect al Fundației Vodafone România și al Fundației World Vistion România care oferă mijloacele necesare pentru clase digitale. Fundația Vodafone România va dubla la finalul campaniei suma totală a donațiilor. Toți utilizatorii mobili pot dona prin SMS la 8846 sau cu ajutorul unui card bancar, în timp ce utilizatorii Vodafone România pot dona din creditul existent pe cartela preplătită sau direct pe factura serviciilor mobile. Campania se va desfășura până pe 15 septembrie.

Fundația Vodafone România a lansat programul „Școala din valiză” în 2018. În acest moment, sunt 5.300 de copii, din 22 de școli din 11 județe care beneficiază de această soluție educațională. Educația reprezintă unul dintre principalele domenii în care Fundația investește constant.

Mai multe detalii despre actuala campanie sunt disponibile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *