Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

,,Impreuna de ziua familiei!”

ZIUA INTERNATIONALA A FAMILIEI, 15 mai, a devenit pentru SOS Satele Copiilor Romania o traditie: este ziua in care proiectele noastre aduc laolalta parinti si copii

Vineri, 15 mai, cu incepere de la ora ora 14.00,sunteti invitati ca timp de 2 ore, in parcul Bazilescu sa fiti alaturi de SOS Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti si SOS Masina cu Jucarii. La aceste momente speciale si-au anuntat participarea peste 200 de copii.

“Fiecare familie este adusa impreuna pentru a crea bucurie! Pentru ca noi credem ca florile au soarele, iar copiii au familiile pentru a creste frumos. Iar evenimentele din anii trecuti ne-au facut sa fim mai curajosi. Ca o noutate, anul acesta avem o statie de lucru in echipa mixta parinti-copil, denumita , alaturi de statii de pictura, desen, jocuri, hochei cu mopul si multe multe altele. Va asteptam cu drag impreuna cu familiile. ” declara Marcela Biliuta, coordonatorul SOS Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti

SOS Satele Copiilor este o organizatie neguvernamentala ce ocroteste copiii in dificultate – copii fara familie sau care nu mai pot fi ingrijiti, din diferite motive, de proprii parinti – intr-un mediu familial, pana cand devin tineri independenti si autonomi.

Asociatia desfasoara de 19 ani in Romania si de 60 de ani in lume proiecte sociale. In Romania exista 14 proiecte ale asociatiei, cel de-al 15-lea urmand a-si deschide portile la Bacau anul acesta.

Bucuresti, 12.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *