free download 78 travel guides written by experts

Impreuna dam viata povestilor

În decembrie, Antena 1 întinde covorul roşu oamenilor care au avut curajul să lupte pentru visul lor

Poveştile prind viaţă şi în acest an, la Antena 1. Tradiţia continuă şi, de Sărbători, Antena 1 întinde covorul roşu tuturor celor care au avut curajul să lupte pentru visul lor. Oamenii simpli care au crezut în talentul, îndemânarea, ambiţia şi puterea lor de muncă păşesc acum, în lumina reflectoarelor şi în apaluzele celebrităţilor, pe covorul roşu, spre lumea poveştilor cărora Antena 1 le-a dat viaţa în decursul acestui an.

X Factor, Next Top Model, Câştigi în 60 de secunde, Marele Câştigător au fost doar o parte dintre show-urile prin intermediul cărora Antena 1 a îndeplinit visuri. Cei care au avut curajul să lupte pentru ele şi să se facă remarcaţi au câştigat admiraţia telespectatorilor, dar şi aprecierea vedetelor Antenei 1, care, pe parcursul lunii decembrie, vor readuce în atenţia românilor poveştile lor.

Ema Dumitrescu şi Mădălina Barbu, finalistele, Next Top Model, au devenit exemple pentru milioane de fete, când au crezut în frumuseţea lor şi în visul de a ajunge un model de talie internaţională. Graţian Stan a învins nu doar lupta cu kilogramele, ci şi cu propriile slăbiciuni. Ambiţia şi determinarea l-au făcut să fie “Marele Câştigător”, tot aşa cum răbdarea şi îndemânarea a făcut-o pe Alina Nincovici să depăşească cele mai multe probe şi să plece cu cei mai mulţi bani de la “Câştigi în 60 de secunde”.

Cristian Parmac, Bianca Purcărea, Just Us, Bogdan Medvedi, X-treme sunt doar o parte dintre cei care au arătat că ar putea avea factorul X. Pentru ei, X Factor a fost mai mult decât un concurs, a fost şansa unică de a se face auiziţi şi, chiar dacă au părăsit lupta pentru marele premiu, poveştile lor abia acum prind viaţă.

Telespectatorii le vor vedea pentru prima dată într-o ediţie specială Neatza cu Răzvan şi Dani, pe 1 decembrie, pentru ca mai apoi, o dată pe săptămână, Simona Gherghe să întindă covorul roşu tuturor celor de mai sus, într-o suită de ediţii speciale Acces Direct. Observatorul va spune şi el povestea oamenilor simpli, deveniţi celebrii, într-o serie de reportaje speciale, după ce şi anul trecut, luna decembrie a fost închinată oamenilor minunaţi care şi-au dedicat viaţa României, dar pe care societatea i-a uitat.

Bucuresti, 21.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *