free download 78 travel guides written by experts

Impreuna (cu tine) Plantam! Ingrijim! Impadurim!

Ne-am propus să fim primii români care vor planta 1.000.000 de copăcei simultan! De aceea noi, echipa de voluntari Plantăm fapte bune în România”, ne căutam colegi cu care să contribuim constructiv la creșterea suprafeței împădurite a țării și la protejarea pădurilor.

Sub sloganul „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”, toamna aceasta lansăm o mobilizare civică în masă pentru a proteja și crește pădurile din România. Pentru acest obiectiv ne căutăm colegi în proiect, după cum urmează: câte un coordonator de judeţ, 4 coordonatori regionali, câte un coordinator de voluntari pe județ, șefi de parcele în ziua de plantare, 3 fundraiseri din Bucureși, 2 comunicatori din București şi 1 administrator de platformă online.

Ca să afli ce avem nevoie să facă fiecare dintre acești colegi de-ai noștri, cât și unde mai precis sunt căutați, intră pe link-ul acesta. Apoi, până pe 27 august, trimite-ne CV-ul și o scurtă motivație, pe adresa: voluntar@plantamfaptebune.ro. Sperăm să te avem alături de noi în echipă!

Pe 24 octombrie desfășurăm cea mai mare acțiune de împădurire din țara noastră: 30 de județe vor împăduri simultan 1.000.000 de copăcei pe terenuri cu probleme din afara localităților (agricole degradate, cu risc de alunecare, supuse fenomenului deșertificării) sau pe terenuri din interiorul orașelor unde este necesară prezența a cel puțin unui arbore. Ulterior, vom și îngriji arborii pe o perioadă mai mulți ani, până ce se atinge maturitatea plantației sau a copacului plantat individual.

Acest demers este inițiat de Asociația EcoAssist din București, alături de 5 organizații non-guvernamentale de protecția mediului din România și are drept Partener Instituțional Principal Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor care prin intermediul R.N.P. – ROMSILVA va furniza gratuit puieții și asistența de specialitate pe plantațiile pe care voluntarii se vor implica.

Bucuresti, 27.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *