free download 78 travel guides written by experts

Imperiul pierdut

Clive Cussler, Grant Blackwood
Editura Litera

Clive Cussler este un cunoscut autor de romane pline de actiune si suspans. Iata-l de aceasta data alaturi de un alt scriitor ca autor al unui roman care ne poarta alaturi de sotii Fargo – Remi si Sam – pe ape si continente diferite in cautarea elucidarii unui mister.

Aflati in vacanta in Tanzania, Remi si Sam gasesc clopotul unei corabii. Cum sunt pasionati de mistere si de a descoperi comori scufundate de mult, cum se pare ca pe plan local avusesera loc cateva actiuni care dusesera la moartea sau disparitia altor exploratori in ultimii ani, cum clopotul aduce cateva simboluri interesante si un nume – Ophelia – care ii poarta pe urmele unei corabii faimoase e clar ca e rost de un mister care trebuie elucidat.

Alaturi de echipa de profesionisti care mereu ii ajuta si le ofera suportul de care au nevoie, alaturi de prieteni facuti pe drum cei doi soti au parte de aventuri extraordinare si de un drum anevoios care ii poarta cu mult timp inainte. Ce ascundea corabia? De ce se chinuiau unii sa ascunda corabia si sa ii omoare pe cei care se apropiau de aceasta? Aflati doar citind acest nou roman palpitant si bine scris de Clive Cussler si Grant Blackwood. Astfel veti descoperi si despre ce imperiu pierdut este vorba ;).

Va recomandam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *