free download 78 travel guides written by experts

Impact Developer & Contractor a vândut 94% din Greenfield și 62% din proiectul Luxuria Faza 1

IMPACT Developer & Contractor S.A. (IMP) a încheiat primul trimestru din 2020 cu 94% grad de contractare pentru proiectul Greenfield și 62% contractat din prima fază a proiectului Luxuria, cu veniturile din vânzări de 4.8 mil euro, EBITDA de 980 mii Euro și o perspectivă optimistă pentru urmatoarele două trimestre, când se așteaptă 25 mil. Euro venituri din vânzări. Estimările au la bază începerea predării apartamentelor din faza 1 de dezvoltare a proiectului Luxuria, situat în noul pol de business al Bucureștiului, ce include un mix necesar de rezidențial și office.

Activitatea Impact în primele 3 luni ale anului 2020 a fost dominată de dezvoltarea a două proiecte rezidențiale în București: Greenfield Residence Băneasa și Luxuria Domenii Residence.

La data de 31 martie 2020 erau contractate 2.394 apartamente (94%), mai exact 2.338 contracte de vânzare cumpărare și 56 promisiuni și rezervări, din cele 2.548 de apartamente deja construite, aferente proiectului Greenfield. Cifrele vânzărilor raportate întăresc gradul mare de interes pe care îl are Greenfield în piață și confirmă viabilitatea proiectelor marca Impact.

Ansamblul Luxuria Domenii Residence a finalizat prima fază și a început livrarea apartamentelor. La 31 Martie 2020, prima fază este contractactă în proporție de 62%, ceea ce constituie promisiuni de vânzare-cumpărare, cu începere a semnărilor de contracte vânzare-cumpărare de la data de 15 mai 2020. La acest moment, 31% din faza a II-a este rezervată (83 apartamente din cele 268 disponibile), iar faza a III-a (130 apartamente) s-a lansat recent spre vânzare. Poziționarea în zona de nord a capitalei, gradul înalt de calitate a construcției și facilitățile oferite reprezintă puncte forte relevante în contextul actual, în care confortul și siguranța locuinței devin prioritare.

Luxuria Domenii Residence - Impact Developer

Pe lângă cele 50 de contracte de vânzare-cumpărare, a căror valoare este reflectată în venituri înregistrate în trimestrul 1 din 2020, la 31 martie 2020 erau semnate precontracte de vânzare-cumpărare și rezervări pentru 286 de apartamente din Greenfield și Luxuria, cu o valoare de 32,8 mil Euro.

„2020 a debutat promițător, iar situația actuală creează o motivație în plus de a menține la același nivel prestigiul proiectelor Impact pe piața de real estate și relevanța în rândul consumatorilor, prin diferențiatori care influențează decizia de achiziție a unei locuințe. În prezent, în București dezvoltăm un nou produs în Greenfield, Panoramic Apartments, un concept de home wellbeing pentru noi membri ai unei comunități cu focus pe un stil de viață sănătos.
Pe segmentul premium, la Luxuria Domenii Residence, am început predarea primelor apartamente din faza I, de acum având disponibile la vânzare apartamente la cheie, cu mutare într-un timp scurt. Continuăm lucrările la finisaje pentru faza a II-a și lucrarile de construire la faza a III-a. În Constanța, am dat startul vânzărilor în cadrul proiectului Boreal Plus pentru cele 18 vile iar blocurile, ce însumează 675 de apartamente, sunt in faza de autorizare”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor Group.

Până la sfârșitul anului, Impact își propune să finalizeze și faza a II-a (268 apartamente) a proiectului Luxuria, să avanseze lucrările pentru faza a III-a (130 apartamente), să obțină autorizații de construire și să demareze lucrările pentru Greenfield IV și Boreal Plus Constanța. Un alt obiectiv este prospectarea soluțiilor de finanțare pentru faza a III-a Luxuria, Greenfield IV și Boreal Plus Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *