free download 78 travel guides written by experts

Impact Developer & Contractor a început plata dividendelor în valoare de 10,7 mil. lei

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor, singura companie românească de real estate listată la Bursa de Valori, plătește acționarilor dividendele, începând cu data de 17 august 2020.

Plata se face automat pentru investitorii înscriși în Sistemul RoClear sau la cerere, prin transfer bancar în baza unei solicitări, ori în numerar, la ghișeele BRD Group Societe Generale.

Acționarii Impact Developer & Contractor au aprobat în Adunarea Generală din data de 28 aprilie a acestui an distribuirea de dividente în valoare de 10,7 mil. lei din profitul de 154,14 mil lei obținut în decursul anului 2019. Astfel, un divident brut este cotat la 0,04 lei pe acțiune, ceea ce asigură investitorilor un randament de 2,73%.

Acţionarii care pot beneficia de dividende sunt cei care figurează înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 27.07.2020. Acționarii care sunt clienți ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central își pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Investor - IMP

În cazul acționarilor care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel:

  • prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari;
  • în numerar, la ghişeele bancare ale BRD Group Societe Generale din întreaga ţară.

„Impact Developer & Contractor respectă întocmai procedurile de plată a acțiunilor și asigură o comunicare transparentă față de toți acționarii săi. 29 de ani de existență pe piața imobiliară și experiența de 24 de ani de listare la Bursa de Valori București reprezintă indicatori relevanți, care conferă încredere acționarilor și celor interesați să investească în acțiunile Impact. Avem în dezvoltare proiecte de anvergură, ce validează excelența companiei și constituie puncte de referință în evaluarea acesteia, din punct de vedere investițional. Greenfield Residence și în curând Greenfield Plaza, primul proiect comercial al Impact, ansamblul premium Luxuria Residence și Boreal Plus din Constanța sunt proiecte pe care ne concentrăm în acest moment, fâcând dovada experienței cumulate în timp. Implementăm concepte inovatoare, sustenabile, care răspund întocmai așteptărilor pe care le are piața. Durabilitatea constă in politica de operare a companiei Impact, iar corelarea cu cei 3 P ai sustenabilității (planeta, populația, profitul) care au un impact puternic asupra afacerii este o practica necesară, deoarece planeta, oamenii si profitul sunt active esențiale pentru Impact.”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

zona Expozitiei - Luxuria

Compania Impact Developer & Contractor este listată la Bursa de Valori București, având simbolul bursier IMP, încă din anul 1996. Acționarul principal al companiei este Gheorghe Iaciu, care deține 58% din acțiuni, urmat de Adrian Andrici, cu 15% din acțiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *