free download 78 travel guides written by experts

Imobiliare.ro si VreauCredit.ro – un parteneriat imobiliar – financiar

pentru o informare completă

www.imobiliare.ro si www.vreaucredit.ro pun bazele unui parteneriat strategic al cărui concept de bază este acela de a oferi soluţii de finanţare complete pentru orice solicitare din domeniul imobiliar. Astfel, se urmăreşte obţinerea unei mai bune operativităţi în utilizarea celor două site-uri, precum şi extinderea calităţii informaţiei oferite. Avantajele acestui parteneriat sunt reciproce, dar cel mai important este avantajul utilizatorului, care, atunci cand găseşte oferta imobiliară ce i se potriveşte cel mai bine poate obţine informaţii imediate legate de oferta de finanţare fără a fi necesară accesarea mai multor site-uri.
Comportamentul potenţialilor cumpărători cunoaşte modificări majore pe piaţa imobiliară, decizia de cumpărare a unei proprietăţi necesitând în prezent mai mult timp. „Constatăm că există din ce în ce mai multe persoane care îndeplinesc condiţiile de creditare, dar ezită atunci când este vorba despre alegerea proprietăţii. În acest context, anticipăm nevoile cumpărătorilor, prin introducerea în cadrul celor două portaluri a unor secţiuni complementare care beneficiază de expertiza celor doi parteneri în domeniul lor de activitate” estimează Adrian Erimescu, General Manager www.imobiliare.ro.

“Am iniţiat acest proiect din dorinţa de a veni în întâmpinarea vizitatorilor noştri, prin informarea acestora cât mai completă privind piaţa imobiliară, precum şi soluţiile de finanţare.

 Alăturarea dintre www.imobiliare.ro si www.vreaucredit.ro, ambele site-uri fiind leader pe nişa pe care o reprezintă, are ca finalitate oferirea informaţiilor sintetizate, pertinente şi complete pentru utilizatori”, declară Mircea Rasovan, Managing Partner www.vreaucredit.ro.

Lansat în ianuarie 2000, www.imobiliare.ro este primul şi cel mai accesat portal imobiliar din România. Portalul inregistrează 220.000 de vizitatori lunar şi cuprinde peste 450.000 de oferte din toate regiunile tarii, actualizate cu regularitate în sistem.

www.vreaucredit.ro  este leader de piaţă pe nişa site-urilor de analiză, aplicaţii online şi consultanţă financiară gratuită pentru persoane fizice şi juridice. Site-ul oferă aplicantului informaţii detaliate privind costuri, asigurări, condiţii de acordare a creditelor, venituri şi documente necesare, reunind toată oferta de credite de pe piaţă şi punând la dispoziţia utilizatorilor săi numeroase facilităţi precum: posibilitatea calculului dinamic al DAE şi al ratei unui credit, prezentarea detaliată a caracteristicilor creditelor, comparaţia creditelor şi aplicarea online.

Bucuresti, 11.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *