free download 78 travel guides written by experts

IMM ReStart Sibiu: solutii de afaceri si consultanta pentru antreprenoriat

Peste 130 de manageri si antreprenori din Sibiu si judetele invecinate au participat la editia locala a conferintelor IMM ReStart, organizate de Doingbusiness.ro. In cadrul evenimentului, sesiunile de plen au adus in fata auditoriului experti si reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din tara, iar sesiunile de intalniri private au oferit participantilor ocazia de a beneficia de consultanta specializata personalizata si gratuita.

Temele abordate in prezentarile prezidiului au vizat zone cheie cu impact pentru succesul oricarei afaceri: subiecte de actualitate din zona fiscala, financiara si legislativa, a motivarii angajatilor, a asigurarilor pentru afaceri si a solutiilor practice pentru crestere si dezvoltare sustenabila. Specialistii au oferit auditoriului cele mai noi informatii privind beneficiile fiscale pentru investitori, detalii privind modul de functionare al pietei de capital si mai ales al posibilitatilor de finantare pe care le ofera companiilor, repere privind siguranta afacerii si administrarea situatiilor de risc, sau solutii de retentie a angajatilor cheie pentru angajatori. Totodata, au fost abordate subiecte din sfera analizei datelor, noutati in tehnologia informatiei, cloud, software si aplicatii practice de eficientizare a afacerilor, aspecte legislative privind utilizarea software-ului in companii, precum si resurse si instrumente suport in mediul online pentru cresterea vanzarilor.

„Caravana evenimentelor dedicate sectorului IMM organizate de Doingbusiness.ro a ajuns si la Sibiu, dupa succesul inregistrat pana acum fiindu-ne evidenta nevoia, deschiderea si dorinta antreprenoriatului de a interactiona cu expertii si specialistii invitati. Am incercat, si de aceasta data, sa oferim participantilor o perspectiva completa si o abordare practica asupra celor mai importante tematici cu impact asupra afacerii lor, reunind consultanti din domeniile financiar, audit fiscal, juridic, finantare, reprezentanti ai companiilor care au dezvoltat solutii dedicate IMM-urilor, traineri specializati in furnizarea de know-how si furnizori de resurse si solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Totodata, evenimentul a gazduit ateliere practice si sesiuni de intalniri private in cadrul carora antreprenorii sibieni au putut dezbate situatiile concrete intalnite in propria activitate cu experti de la Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, REI Finance Advisors si BSA | The Software Alliance.

Proiectul este dezvoltat cu suportul Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, SAS Romania, Coface, REI Finance Advisors, Microsoft Romania, Net Brinel, Sobis Solutions, BSA | The Software Alliance, Altex, Equatorial, Orange Romania, Kompass Romania, si cu sustinerea media oferita de Agerpres, Transilvania Business, Magazinul Progresiv, Jurnalul de Afaceri, Spatiul Construit, Calendar Evenimente, Mesagerul de Sibiu, Monitorul de Medias, Editura Amalteea, Sibiu News si Furios4you.

Caravana IMM ReStart continua in Ploiesti, pe 27 noiembrie 2014.

Bucuresti, 22.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *