Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Imi place sa daruiesc flori, deoarece florile sunt adevarate daruri ale naturii

Mereu mi-au placut florile si mereu mi-a placut sa ofer buchete de flori in dar (cu orice ocazie sau chiar fara). De aceea imi fac mereu timp sa vizitez o florarie Ploiesti, ca sa descopar ce alte varietati de flori au adus. Personal, consider ca florile sunt adevarate daruri ale naturii si nu mi-as putea imagina o lume in care ele ar disparea complet. Suna putin sumbru aceste cuvinte, nu? Ei bine, adevarul este ca majoritatea dintre noi nu acordam atentie acestora, decat in cazul in care stam la casa si avem si o gradina de intretinut.

Florile au o simbolistica mult mai profunda, care depaseste doar tiparul estetic – fiecare ne poate ajuta sa transmitem anumite emotii, catre persoanele dragi, non-verbal. De aceea, florile reprezinta cadoul ideal in orice context – aceasta este convingerea mea, de la care nimeni nu ar putea sa ma abata vreodata. In plus, florile mereu vor schimba complet atmosfera dintr-o incapere (oricat de mohorata ar fi ea), datorita coloritului si parfumului pe care il emana.

De cand ma stiu, am iubit florile si mereu mi-am dorit sa immi deschid propria florarie. Deocamdata, fac cursuri de floristica si imi place foarte mult ce invat la ele. Cu fiecare zi care trece, mi se pare ca sunt cu un pas mai aproape de indeplinirea propriului vis. Voi munci cu drag si spor si ma voi dedica 100% acestui vis – deja am foarte multe idei, pe care abia astept sa le pun in practica. Si sunt tare nerabdatoare sa incep sa fac buchete si aranjamente florale, sa ma joc cu culorile si cu texturile florilor.

mix flori

Dupa ce imi voi deschide propria florarie, va veni si urmatorul pas in aceasta directie: vreau sa fiu un veritabil wedding planner (organizator nunti) si sa ma ocup si de design-ul salilor de restaurant, in care se desfasoara nuntile: aranjamente florale pentru mese, decoruri pentru foto-corner sau decoratiuni tematice. Imi place sa lucrez si sa creez frumos, deoarece acest lucru ma apropie de oameni, ma face sa ii inteleg mai bine. In plus, imi place sa aduc un zambet pe chipurile persoanelor, chiar daca ii cunosc personal sau nu.

Articol de Marin B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *