metalshow

Imi place sa colorez 2

Imi place sa colorez 2Roxana Geanta
Editura Galaxia Copiilor

Multi copii adora sa coloreze – unii ar face zilnic asta. Indiferent ca este perioada de vacanta ori de gradinita/scoala, coloratul este o activitate relaxanta. S-a dovedit de altfel ca exista beneficii reale ale coloratului pentru oameni, inclusiv pentru adulti, astfel ca nu este de mirare ca micutii adora sa coloreze.

„Imi place sa colorez 2” este o carte in care cei mici vor gasi numeroase pagini care asteapta sa prinda culoare. De la un cal cu aripi si un baiat care uda gradina la un copac infricosator si de la maimute dragute si ursuleti zambitori la un carusel si o casa cu un om de zapada afara si multe-multe alte ilustratii.

Nu exista nicio limita, niciun model – astfel ca aceasta carte se transforma intr-un prilej minunat pentru ca orice copil sa isi lase imaginatia sa zboare si sa creeze, din culori, ilustratii unice pentru ca, odata terminata, cartea va fi unicat si va purta amprenta artistului care a colorat-o!

O carte potrivita asadar pentru a fi oferita in dar, de sarbatori sau aniversari, ori pur si simplu ca activitate distractiva indiferent de moment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *