Shadow

Îmbunătățește-ți instantaneu dispoziția

Remedii de urgență pentru învingerea anxietății, panicii și stresului
Dr. Olivia Remes
Editura Lifestyle Publishing

“Aceasta nu este doar o carte; este un pachet de strategii bazate pe știință, care abordează domenii-cheie ale vieții tale: perspectiva asupra vieții, viața socială, munca și dificultățile personale. În baza cercetărilor mele și a interacțiunii cu oamenii care au venit la seminarele și prezentările mele, am creat un set de strategii de adaptare pe care le poți folosi oricând și oriunde pentru a deveni mai optimist, mai hotărât și mai încrezător.”

“Acestea sunt cele 10 dispoziții cu care vreau să te ajut:

  • Te simți nehotărât
  • Te simți lipsit de motivație
  • Simți că pierzi controlul
  • Te simți încordat
  • Te simți copleșit
  • Te simți anxios
  • Te simți singur
  • Te simți respins
  • Te simți deprimat
  • Te simți dezamăgit”

“Fiecare capitol este structurat după cum urmează (…):

Secțiunea 1: Citește în caz de urgență. Aceasta este o lectură rapidă care nu durează mai mult de două minute și te va ajuta să depășești momentele dificile.

Secțiunea 2: Câteva informații științifice + informații generale despre psihologia dispozițiilor și sentimentelor (emoțiilor) vizate. Acesta este un scurt text care îți oferă informații despre ce se întâmplă cu tine la nivel psihologic și/sau neurologic și cum sunt afectați alții de aceste emoții.

Secțiunea 3: Cum ne adaptăm. Strategii pe termen lung pentru abordarea unei anumite dispoziții sau emoții. Acesta este un plan aprofundat de dezvoltare, care te ajută să îți construiești reziliența și să faci față obstacolelor.

Indiferent de surprizele pe care ți le-a rezervat viața și unde te afli acum, vei găsi soluții demonstrate și testate, creative și realizabile, care te vor ajuta.”

Îmbunătățește-ți instantaneu dispoziția recenzie

Dr. Olivia Remes abordează probleme cu care se confruntă aproape oricine în zilele noastre. sunt momente în care te poți simți copleșit, respins, anxios, nemotivat, singur, deprimat etc. Cartea le este extrem de utilă tuturor celor care nu au făcut terapie și nu știu cum să gestioneze diversele stări prin care trec.

Ceea ce merită subliniat este că volumul se citește ușor, informațiile fiind prezentate întru un stil accesibil.

Fiecare capitol include cinci soluții pentru problema prezentată. Soluțiile nu sunt unele pe care să nu le mai fi auzit, însă meritoriu este faptul că ele sunt adunate între o singură carte concisă. Sunt cinci soluții diferite pentru fiecare capitol în parte, prezentate pe scurt, cu exemple, astfel încât toți cititorii să poată folosi cartea de fiecare dată când au nevoie. Volumul devine astfel un ghid cu remedii la îndemâna oricui; cititorii vor descoperi cum să facă față oricărei situații dificile cu care se confruntă.

Chiar dacă informația prezentată este valoroasă și poate schimba în bine viața oricărui cititor, este important de amintit faptul că nicio carte, singură, nu poate rezolva probleme atât timp cât cititorul nu începe să implementeze soluțiile sugerate.

Dacă vă doriți să aflați cum să gestionați anumite situații și cum să treceți mai ușor peste sau cum să faceți față mai bine anumitor probleme, atunci această carte este perfectă!

Prezentarea oficială a autoarei: Dr. Olivia Remes este cercetătoare în domeniul sănătății mintale la Universitatea Cambridge, speaker motivațional și life-coach. A studiat probleme de sănătate mintală cum ar fi anxietatea și depresia, precum și mecanismele de coping specifice acestora. Este invitată cu regularitate la BBC Radio Cambridgeshire și a apărut la Woman’s Hour și NPR. Activitatea ei a fost prezentată în publicații din SUA, Canada, Franța, Australia, Noua Zeelandă, China, Japonia, Taiwan, India, Singapore, Polonia și Germania. Prelegerile sale TED au aproape 3 milioane de vizualizări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *