free download 78 travel guides written by experts

Imbinarea perfecta dintre clasic si modern, la standul Delta Studio de la BIFE

Participarea de anul acesta de la Salonul International de Mobila si Accesorii BIFE SIM, s-a bucurat de un real succes in randul vizitatorilor. Cei ce au vizitat standul de 120 mp, au apreciat calitatea mobilierelor expuse si creativitatea arhitectilor ce le-au conceput. Standul a fost impartit in 3 parti.

Bucataria Tamed Nature cu fronturi din MDF vopsit cu finisaj lucios alb si turcoaz impreuna cu cele doua blaturi, unul din solid surface alb si unul din stejar masiv, a captat atentia vizitatorilor, designul si accesorizarea fiind ultra-moderne.

Bucataria clasica Marquise a fost pe gustul celor care vor ca spatiul sa emane un aer familiar, un fel de “bucataria din povesti” a persoanelor moderne. Este realizata din lemn masiv de stejar, executia detaliilor fiind impecabila.

Cat priveste ultima parte, cea a mobilierelor de baie, au fost expuse 7 concepte ale arhitectilor nostri, 3 dintre ele participand anul acesta si la Targul International de Mobila de la Milano. Pentru mobilierul Otono a fost creat un ambient special cu parchet ceramic si o cada de krion ce a atras privirile vizitatorilor.

Delta Studio si-a propus sa participe la cele mai importante targuri nationale si internationale de profil, promovand astfel designul si executia realizate in Romania si pe tinerii arhitecti ce doresc sa-si vada proiectele materializate.

Bucuresti, 17.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *