free download 78 travel guides written by experts

Imation lanseaza o noua linie de cartuse de toner remanufacturate, de inalta calitate

Imation Europe şi-a extins astăzi portofoliul de produse cu cartuşele remanufacturate profesionale. Toate cartuşele sunt produse din componente fie noi, fie reciclate, astfel încât să corespundă specificaţiilor produselor de marcă originale. Refolosind cartuşele, Imation este mai eficient în procesul de producţie, economiseşte materia primă şi ca atare poate să ofere cartuşe la costuri mai mici şi să genereze mai puţine deşeuri.

Gama largă de cartuşe pentru faxuri şi imprimante laser este compatibilă HP, Canon, Lexmark, Brother, IBM, Panasonic, Kyocera şi Samsung.

Despre cartuşele de toner remanufacturate de la Imation

Cartuşele de înaltă calitate remanufacturate de Imation sunt iniţial dezasamblate şi curăţate minuţios, după care toate părţile uzate sunt înlocuite pentru a asigura printuri de o excelentă calitate şi un nivel de performanţă similar cu cel oferit de producătorii de echipamente originale. Fiecare cartuş conţine un tambur nou, toner nou, părţi componente recondiţionate sau înlocuite şi o carcasă de plastic reciclat. Procesul de remanufacturare utilizat de Imation permite companiei să ofere un înalt nivel de performanţă la costuri scăzute.

Patrick Bertschat, Product Manager în cadrul Toner Solutions Imation, a declarat: “Deoarece cartuşele remanufacturate utilizează părţi componente reciclate, costurile de producţie sunt semnificativ mai mici decât pentru o imprimantă nouă. În acest mod, putem asigura utilizatorii cartuşelor remanufacturate pentru imprimante că vor îşi vor reduce costurile cu până la 25-30%, utilizând însă componente de aceeaşi calitate”.

Standarde de producţie

Noile cartuşe Imation care ţin cont de costuri permit reducerea amprentei de carbon, în condiţiile în care corespund totuşi specificaţiilor de calitate ale producătorilor de echipamente originale. Concepute astfel încât să facă faţă standardelor unor teste exigente precum ASTM, STMC şi ISO/IEC 19752, cartuşele de toner de la Imation sunt realizate într-o unitate de producţie certificată conform ISO 14001- şi 9001, şi corespund standardelor producătorilor de echipamente originale. Cartuşele remanufacturate de la Imation sunt concepute astfel încât să corespundă standardelor Imation Earthwise.

Despre Imation Earthwise

Cu noua sa linie de cartuşe remanufacturate, Imation face eforturi pentru a economisi energie, a utiliza mai puţină materie primă şi a reduce volumul de deşeuri generat, prin extinderea ciclului de viaţă al componentelor produselor sale. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.imation.eu

Disponibilitate

Noile cartuşe remanufacturate de la Imation sunt disponibile prin distribuitorii, vânzătorii en-gros, resellerii şi e-tailerii Imation din Europa.

Imagini ale produsului

//partner.imation.com/portal/page?_pageid=553,1709893&_dad=portal&_schema=PORTAL

Hoofddorp, Olanda, 21 aprilie 2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *