Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Imation isi extinde portofoliul de hard drive-uri externe cu Apollo

Imation Europa anunţă astăzi că îşi extinde portofoliul de hard drive-uri externe cu Apollo Expert UX şi Apollo Pro UX.

Pentru utilizatorii de laptop-uri si nu numai, Apollo Expert UX la 2.5 inchi oferă capacităţi de stocare de 320GB şi 500GB într-un drive de dimensiuni foarte mici, perfect adaptat pentru a fi ascuns in orice buzunar. Drive-ul de 2.5 inchi este acoperit cu o învelitoare protectoare – care poate fi înlăturată – pentru a-l apăra de zgârieturi.

Apollo Expert UX 2.5 a câştigat în 2009 Premiul ‘The Art of Storage’ (Arta Stocării) în cadrul celei de-a opta ediţii a Conferinţei Anuale pentru Sisteme de Stocare (program derulat în parteneriat cu International CES 2009) din Las Vegas. Acest Hard Drive Mobil a fost recunoscut drept produsul cel mai reuşit din clasa respectivă – ca aspect estetic,uşurinţă în utilizare şi design.

Apollo Expert UX ce are o dimensiune de 2.5 inchi oferă capacităţi de 320GB şi 500GB. Apollo Pro UX vine însă cu o dimensiune mai mare, de 3.5 inchi si oferă utilizatorilor o capacitate de până la 1TB.

“Compatibile cu computerele Mac şi PC, aceste drive-uri sunt destinate utilizatorilor care lucrează cu volume mari de date, si care au nevoie de viteză şi fiabilitate sporită,” a declarat Alet Jentink, Product Manager Consumer Storage pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa).

Ambele drive-uri includ suporturi integrate, astfel încât pot fi utilizate atât în poziţie verticală, cât şi orizontală. Alte caracteristici disponibile: indicatorul pentru capacitate/activitate redusă, care se aprinde pentru a ajuta utilizatorul să identifice mai uşor procesele aflate în derulare; şi modul de lucru cu consum de energie redus, încorporat în produs pentru a asigura economia de energie.

În plus, Apollo Expert UX şi Apollo Pro UX oferă butoane “sync” pentru backup automat. Acest backup este asigurat de un software special conceput pentru hardurile Apollo. Drive-urile sunt compatibile cu anumite aplicaţii, printre care şi Apple Time Machine.

Formatul plug-n-play permite utilizatorilor să transfere date din orice computer folosind un port USB 1.1 sau 2.0. Ambele drive-uri sunt dotate cu o placă de control concepută de Imation, pentru a asigura un nivel sporit de fiabilitate utilizatorilor exigenţi.

Preţuri şi disponibilităţi

Imation Apollo Expert UX şi Apollo Pro UX sunt disponibile de la sfârşitul lunii februarie în Europa. Preţurile sugerate de producator sunt: Apollo Expert UX – între 99 Euro şi 139 Euro; Apollo Pro UX – între 120 Euro şi 195 Euro, în funcţie de capacitate. Drive-urile Apollo sunt disponibile prin distribuitorii autorizaţi, vânzătorii en-gros, reselerii şi e-tailerii Imation din Europa.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la familia completă de produse Apollo de la Imation, accesaţi www.imation.com/apollo.

Hoofddorp, Olanda, 19 mai 2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *