free download 78 travel guides written by experts

Imation este cel mai nou brand din portofoliul Pleon Graffiti

Pleon Graffiti a inceput de curand colaborarea cu Imation, liderul mondial in furnizarea de produse mobile de stocare a datelor in format digital. Portofoliul companiei include, alaturi de Imation, brandurile Memorex si XtremeMac. De asemenea, Imation este detinatorul unic al licentei brandului TDK Life on Record, unul din cele mai importante branduri de inregistrare media.

Imation a ales sa lucreze cu reteaua de comunicare Pleon in 12 tari europene (Cehia, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia, Turcia, Ucraina si Ungaria), in urma unui pitch organizat la sfarsitul anului trecut. Managementul contului la nivel european este asigurat de echipa Pleon din Olanda formata din Maurits Blok si Andrada Morar. Parte a echipei Pleon Graffiti pana la sfarsitul anului trecut, Andrada s-a mutat in agentia din Amsterdam pentru supervizarea noului cont. 

Pleon Graffiti va asigura pentru Imation servicii de consultanta de brand si corporate PR, promovand pe piata din Romania produsele companiei concepute special pentru a ajuta clientii sa creeze, sa protejeze si sa se bucure de informatii.

“Pleon trebuie sa readuca in atentia romanilor povestea memoriei noastre externe. Sa arate ca magia prin care putem pastra amintiri zeci de ani tine de fapt de stiinta si solutii ingenioase. Ca e un proces complex de cercetare sa ajungi sa faci lucruri atat de simple, mici si utile, incat sa le creditezi ca fiind mai eficiente decat propria memorie”,  spune Mircea Tomescu, Managing Director Pleon Graffiti.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *