metalshow

Imaginea viitorului acum la British Airways

British Airways este prima linie aeriană din UK care va folosi aeronova Boeing 777-300ER.

Această aeronavă deosebită se caracterizează printr-o formă nouă, mai lungă, fiind mai silenţioasă şi cu un consum de energie mai eficient decât predecesoarele sale. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care British Airways o va folosi drept noua imagine a viitorului. 

Avionul beneficiază de interioare cu totul şi cu totul noi – incluzând cabinele World Traveller şi World Traveller Plus – precum şi de un sistem propriu de entertainment.

Călătorii vor putea utiliza tehnologia plug & play  şi pot alege din cele peste 230 de programe TV, 70 de filme şi 400 de CD-uri, benficiind de ecrane de rezoluţie înaltă cu peste 60% mai mari.

„Primul nostru Boeing 777-300ER reflectă încă o dată angajamentul continuu de a oferi cele mai bune experienţe oaspeţilor noştri”, a declarat Willie Walsh, CEO British Airways.

„Aceasta este prima aeronavă care se potriveşte perfect cu noile cabine World Traveller şi World Traveller Plus, cu sisteme proprii de entertainment cu peste 50% mai multe opţiuni în ceea ce priveşte oferta de filme şi care dublează numărul canalelor TV şi al CD-urilor cu muzică.”

„Vom adăuga flotei noastre încă două aeronave B777-300 până la sfârşitul acestui an şi alte trei până la începutul lui 2012. Toate aceste noi avioane generează semnificativ mai puţine emisii de carbon per pasager, în comparaţie cu predecesoarele lor şi susţin unul din obiectivele British Airways, respectiv acela de a folosi energia eficient”, a concluzionat Willie Walsh.

După ce va intra în funcţiune la sfârşitul lui 2010, aeronava cu 297 de locuri va pune la dispoziţia oaspeţilor săi patru cabine: First, Club World, World Traveller Plus şi World Traveller. 

Note:

·    La altitudinea de 242 picioare, aeronova B777-300ER este cu 11 picioare mai lungă decât un B747 şi cu 32 de picioare mai lungă decât un B777-200, fiind una din cele şase avioane comandate de BA.
·    Emisiile de carbon per pasager pentru B777-300ER vor fi cu până la 23% mai scăzute decât pentru B747-400.
·    Noile locuri din cabinele World Traveller şi World Traveller Plus vor îmbunătăţi experienţa zborului, oferind pasagerilor  un mobilier nou şi elegant , precum şi priză pentru fiecare loc.
·    Certificarea noului avion este G STBA.
·    Imagini cu noua aeronovă pot fi descărcate gratuit printr-un click pe linkul //www.newscast.co.uk/media/mediapage.jsp?id=10001775
·    Înregistrări cu etapele de construcţie a aeronavei se pot găsi pe canalul de Youtube al BA: //www.youtube.com/watch?v=mLGqrsjILo4

Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *