free download 78 travel guides written by experts

IMAGE PR ofera consultanta in comunicare pentru Asociatia Romana a Producatorilor

Internationali de Medicamente (ARPIM)

IMAGE PR a fost desemnata agentia castigatoare care va gestiona strategia de comunicare a Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM), in urma unei licitatii organizate la inceputul anului 2011. Agentia va furniza servicii de consultanta strategica in comunicare, servicii de media relations, precum si consultanta in managementul comunicarii de criza.

„Pe parcursul procesului de selectie, IMAGE PR a demonstrat ca are o buna cunoastere a peisajului mediatic, gandire strategica, capacitate de intelegere a industriei farmaceutice si a provocarilor sale, precum si experienta relevanta in gestionarea comunicarii in acest domeniu. Toate acestea ne-au convins de faptul ca impreuna cu IMAGE PR vom parcurge anul acesta mai multi pasi in indeplinirea misiunii noastre, aceea de a facilita accesul pacientilor romani la medicamente inovatoare care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii acestora si cresterea sperantei de viata.” a declarat Dan Zaharescu, Director Executiv ARPIM.

,,Acest parteneriat reprezinta pentru noi o provocare, intrucat suntem constienti de rolul important pe care ARPIM il ocupa in piata farma si in sistemul sanitar romanesc. A fost un proces de selectie foarte riguros, care a mobilizat intreaga noastra echipa de comunicare pe segmentul healthcare si care pune in valoare una dintre cele mai importante asseturi ale agentiei noastre, aceea de consultanta strategica.” a declarat Alexandru Paius, Senior Partner IMAGE PR.

Despre IMAGE PR

IMAGE PR este o companie independenta de relatii publice, cu o activitate de peste 16 ani pe piata din Romania si este membru fondator al Clubului Companiilor de Relatii Publice.

Agentia acopera cele mai importante servicii din zona relatiilor publice, de la relatii media, managementul evenimentelor si al situatiei de criza, pana la comunicarea corporatista si de produs, sau relatiile cu comunitatea.

IMAGE PR s-a mentinut permanent in topul agentiilor de relatii publice din Romania datorita protofoliului de clienti, rezultatelor financiare si notorietatii proiectelor de comunicare realizate. Printre clientii actuali ai agentiei se numara Philip Morris, Coca-Cola Romania, Arctic, Unilever, Strauss, ProLogis, Coca-Cola HBC Romania, Eco-Rom, Bunge.

Despre ARPIM

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) este organizatia care sustine obiectivele profesionale comune ale celor mai importante 28 de companii farmaceutice internationale producatoare de medicamente originale, prezente in Romania. Acestea realizeaza impreuna peste 70% din volumul de afaceri al industriei farmaceutice romanesti.

Membrii ARPIM investesc permanent in cercetare si dezvoltare, cu scopul de a le oferi pacientilor medicamente originale si inovatoare, care salveaza anual mii de vieti. Principalul obiectiv al asociatiei este cresterea accesului pacientilor la medicamente, ameliorarea calitatii vietii pacientilor si implicit cresterea sperantei de viata a romanilor.

ARPIM este afiliata la Federatia Europeana a Industriei Farmaceutice (EFPIA) – organizatia europeana care reuneste cele mai importante companii farmaceutice internationale, recunoscute datorita rezultatelor la nivelul comunitatii stiintifice internationale.

Bucuresti, 17.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *