free download 78 travel guides written by experts

IMAGE, in finala IPRA Golden Awards 2008

IMAGE a fost selectată pentru etapa finală a IPRA Golden World Awards 2008, cea mai prestigioasă competiţie de relaţii publice la nivel mondial, pentru programul “De Crăciun Coca-Cola alături de tine” – ediţia 2007.

“De Crăciun Coca-Cola alături de tine”- ediţia 2007 este nominalizat la IPRA Golden Awards 2008 în cadrul secţiunii “Corporate Responsibility”. “Suntem onoraţi de această nominalizare, primită din partea celui mai exigent juriu de PR din lume. „De Crăciun Coca-Cola alături de tine” este un program de comunicare complex, pe care îl dezvoltăm de câţiva ani, şi de care suntem foarte ataşaţi”, a declarat Alexandru Păiuş, Senior Partner IMAGE.

Iniţiat de IMAGE în 2003, programul şi-a propus să aducă an de an bucuria Crăciunului în Bucureşti, prin 2 evenimente majore: aprinderea bradului de Crăciun Coca-Cola şi spectacolul „Scrisori de la Moş Crăciun”.

Programul a atras până acum peste 10.000 de participanţi şi a facilitat colectarea şi donarea către centre de copii a circa 14.000 de jucării.

În 2007, “De Crăciun Coca-Cola alături de tine” a fost prezent în 100 de materiale de presă şi a atras implicarea a numeroşi artişti de renume şi lideri de opinie.

În următoarea etapă a IPRA Golden Awards 2008, juriul competiţiei se va întruni pe 4 aprilie la Barcelona. Gala de decernare a premiilor va avea loc pe 10 iunie, la Londra.

Bucuresti, 17.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *