free download 78 travel guides written by experts

Ilenei Ciuculete i-a fost furat ceasul

Poliţia a găsit-o tot pe ea vinovată

Ileana Ciuculete, cunoscuta interpretă de muzică populară este victima unei situaţii cel puţin ciudate. Interpreta rămâne fără ceas în urma unei escrocherii şi poliţia o găseşte tot pe ea vinovată. Cum se poate aşa ceva, telespectatorii vor afla urmărind astă seară, Plasa de stele, la Antena 1.

Dan Negru face noi victime. De această dată este vorba despre Ileana Ciuculete, interpreta de muzică populară, căreia Dan Negru şi echipa sa i-au transformat o plimbare liniştită pe malul mării într-un coşmar.

Abordată în timpul unei plimbări pe plaja împreună cu soţul ei, de un iluzionist, Ileana Ciuculete s-a lăsat convinsă de acesta să îi arate mai multe trucuri. Iluzionistul a convins-o că îi poate face ceasul să dispară, asigurând-o că i-l va înapoia ulterior, iar interpreta a acceptat. Ceea ce i-a înapoiat însă bărbatul nu a fost nici pe departe ceasul pe care Ileana Ciuculete îl purta la mână. Nemulţumită, artista a încercat să îl recupereze, însă a fost nevoită să apeleze la ajutorul poliţiei. Reacţia cântăreţei care şi-a dezlănţuit furia, i-a făcut pe ploiţişti să o găsească chiar pe ea vinovată. Ce a făcut Ileana Ciuculete de a atras oamenii legii împotriva ei, telespectatorii vor vedea marţi, la Antena 1, într-o nouă ediţie Plasa de stele.

Bucuresti, 27.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *