Shadow

Ileana Damian se alătură Directoratului Generali România în rolul de Chief Operations Officer

Ileana Damian a preluat, începând cu data de 13 octombrie 2021, poziția de Chief Operations Officer în cadrul Generali România, alăturând-se totodată Directoratului companiei. Ileana Damian este un specialist cu o experiență de peste 16 ani în Generali România și, în noul rol, va coordona activitățile IT, back-office, achiziții și facility management.

Adrian Marin, CEO și Președinte Directorat, Generali România: „Mă bucur că investițiile constante în dezvoltarea echipei dau roade și accelerează proiectele ambițioase pe care le-am demarat în compania noastră. Ileana este un profesionist valoros, cu rezultate remarcabile în sfera digitalizării, managementului de proiecte și în simplificarea fluxurilor operaționale. Doresc să o felicit pentru performanțele de până acum și îi doresc mult succes în noul său rol”.

Ileana Damian, Chief Operations Officer Generali România
Ileana Damian, Chief Operations Officer Generali România

Ileana Damian beneficiază de o bogată experiență în aria operațiunilor, coordonând, începând cu anul 2011, Departamentul Operațiuni Back-Office al companiei noastre. Din aceasta poziție, aportul său a fost substanțial în multiple proiecte esențiale precum implementarea noilor sisteme informatice centralizate, optimizarea bazelor de date și operațiunile CRM. Ea este absolventă a Facultății de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice din București și s-a alăturat echipei Generali în 2005. Pregătirea sa a continuat prin programe de specializare tehnică și în management în cadrul Grupului Generali.

Ileana Damian, Chief Operations Officer și Membru Directorat, Generali România: „Mă onorează această provocare, mai ales într-o perioadă în care tehnologia, viteza de reacție și serviciile online sunt esențiale pentru procesele interne, dar mai ales pentru clienții noștri. Generali este compania alături de care mi-am început cariera profesională, unde am avut șansa să mă dezvolt constant și mă bucur că pot susține cu mai multă energie un mod de lucru inovator și servicii tot mai performante pentru clienții noștri”.

Astfel, echipa de top-management a Generali România este formata din:
Adrian Marin – Chief Executive Officer si Președinte Directorat
Bogdan Bichineț – Chief Financial Officer și Membru Directorat
Daniela Pene – Chief Commercial Officer și Membru Directorat
Aleš Tausche – Chief Insurance Officer și Membru Directorat
Ileana Damian – Chief Operations Officer și Membru Directorat

Leave a Reply

Your email address will not be published.