Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

IKEA Group le mulțumește angajaților și adaugă 108 milioane euro la fondurile destinate pensiilor lor

Prin Tack!, programul de loialitate din IKEA Group, compania IKEA le mulțumește angajaților pentru munca și implicarea din fiecare zi. IKEA Group va adăuga alte 108 milioane de euro la fondurile destinate pensiilor angajaților.

„Dorim să le arătam angajaților noștri aprecierea pe care o avem pentru loialitatea lor și pentru contribuția pe care o aduc zilnic succesului IKEA. Facem asta prin intermediul programului de loialitate Tack! și sunt fericit să anunț că în anul financiar 2016* vom oferi fiecărui angajat IKEA Group din România, cu o vechime de peste cinci ani, o contribuție de 1842 RON la fondul de pensie,” a spus Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South-East Europe.

Ca parte din programul de loializare, angajații IKEA Group primesc anual o sumă adițională din partea companiei, depusă în fondul de pensie existent al fiecăruia. Fiecare angajat full-time al IKEA România, care a lucrat pentru companie cinci ani sau mai mult, primește aceeași sumă, indiferent de poziție sau nivel salarial. Angajații part-time vor primi o sumă proporțională cu numărul de ore lucrate.

„Tack! este cuvântul suedez pentru „Mulțumesc!” și un mod prin care le mulțumim angajaților IKEA pentru implicarea din fiecare zi. De aceea, toți angajații IKEA Group sunt incluși în programul Tack! conform unui principiu corect și simplu, valabil pentru toți,” a completat Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South-East Europe.

De la introducere programului Tack! în urmă cu trei ani, 413 milioane de euro au fost alocate programului. Finanțarea globală este împărțită între toate țările din cadrul IKEA Group, proporțional cu salariile din fiecare țară. O condiție prealabilă pentru o finanțare a programului este ca IKEA Group să își îndeplinească obiectivele financiare pentru anul în curs. În România, 246 de angajați IKEA se califică pentru Tack!, aproximativ jumătate din numărul total de angajați.

Pe lângă Tack!, toți angajații IKEA Group sunt incluși în programul de performanță One IKEA Bonus prin care pot primi un salariu suplimentar pe an.

* Anul Financiar 2016 se referă la perioada 1 septembrie 2015 – 31 august 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *