metalshow

IFA 2015: Miele prezinta prima masina de spalat rufe care initiaza online comanda de detergent

· În premieră, mașina de spălat rufe este conectată direct la Internet
· Mesaje instant transmise de mașina de spălat rufe și comandă rapidă de consumabile de pe mobil, cu ajutorul funcției EditionConn@ct

Miele prezintă în premieră la IFA 2015 noi produse și funcții exclusive, printre care singurul sistem de dozare automată a detergentului conectat în rețea, cafetiera la care pot fi preparate diferite tipuri de ceai, precum și o nouă tehnologie, ce va fi dezvăluită în cadrul expoziției, dedicată pasionaților de slow cooking.

Compania Miele este prezentă la IFA 2015, ca de fiecare dată, în Hall 2.1 și are un stand de 3.000 mp.

Utilizatorul este avertizat via Internet când consumabilele se epuizează

Atunci când detergenții speciali UltraPhase 1 și 2 se epuizează, sistemul TwinDos, specific mașinilor de spălat rufe Miele, va trimite un mesaj automat de avertizare pe dispozitivele purtabile ale utilizatorilor.

Din momentul în care mașina de spălat rufe a trimis mesajul de avertizare, procesul de comandă a consumabilelor necesare a fost deja inițiat. De la citirea mesajului și până la plasarea comenzii, utilizatorul are de parcurs doar trei pași. Astfel, în mai puțin de un minut, utilizatorii pot comanda detergenții, direct de pe smartphone sau tabletă, de pe Miele Shop și retailerii online parteneri.

Acest lucru este posibil prin intermediul noii funcții WMH 721 WPS EditionConn@ct, prin care Miele conectează, în premieră, mașina de spălat direct la Internet.

Conexiunea cu routerul de acasă se realizeză printr-o rețea WLAN standard, eliminând necesitatea un hardware suplimentar. Utilizatorii au nevoie de aplicația Miele EditionConn@ct, disponibilă gratuit pentru iOS și Android.

TwinDos a fost introdus de Miele în urmă cu doi ani, odată cu lansarea celei mai noi generații de mașini de spălat Miele W1. Acesta este singurul sistem integrat din lume de dozare automată a detergenților lichizi în două faze, care garantează curățare perfectă pentru rufele albe și cele cu pete foarte dificile, precum cele de grăsime. Mașinile de spălat Miele dotate cu TwinDos sunt de asemenea mai ecologice, cantitatea de detergent necesară unui ciclu de spălare fiind redusă cu până la 30%.

Mașina de spălat rufe Miele EditionConn@ct va fi lansată până la finalul anului în curs, ca parte a unui proiect pilot. Acesteia îi vor urma și alte serii de produse cu noua tehnologie, precum mașinile de spălat vase.

Alte produse Miele lansate în premieră

• Cafetiera CM7, dotată cu un program de curățare automată și posibilitatea de a selecta temperatura optimă de încălzire a apei pentru prepararea diferitelor tipuri de ceai;
• Cuptoarele din gama CulinArt Gourmet, caracterizate de o serie de funcții complexe la cele mai atractive prețuri, vor fi dotate cu noile caserole Gourmet, expuse în premieră în cadrul expoziției;
• Noi electrocasnice vor întregi gamele curente de produse de gătit, mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe și uscătoare;
• Culoarea dominantă a noilor produse prezentate va fi alb, iar diagonalele și formele geometrice vor adăuga un aer dinamic și modern electrocasnicelor Miele.

Bucuresti, 01.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *