free download 78 travel guides written by experts

Iesenii au luat cu asalt preselectiile pentru MasterChef si Vocea Romaniei

In zilele de 14 si 15 iunie au avut loc la Iași preselecțiile pentru show-urile MasterChef și Vocea României, cu ocazia noilor sezoane ce vor debuta în această toamnă, la PRO TV.

MasterChef și Vocea României vor continua seria show-urilor atractive care au ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori.

Cunoscuți pentru talentul în bucătărie, concurenții din zona Moldovei au străbătut chiar și sute de kilometri pentru a-și demonstra aptitudinile culinare în cadrul Caravanei MasterChef, ajunsă zilele trecute la Iași. Printre aspiranții la titlul s-au numarat foarte mulți tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani. Aceștia s-au bucurat de prezența fostului concurent MasterChef Sidia Sissoko, care a venit să-i susțină pe cei care trec prin emoțiile competiției de la PRO TV.

Tot în acest weekend la Iasi , Vocea Romaniei a atras, pentru înscrierea în competiţia vocilor, participanți încrezători că pot întoarce scaunele antrenorilor.

Amatori sau profesioniști, tineri sau trecuți de prima tinerețe, îndrăgostiții de muzică și-au testat limitele vocale, au renunțat la inhibiții și au arătat tot ce au avut mai bun în prima fază de selecție a noului sezon. Iulian Canaf, concurentul efervescent din echipa Loredanei participant in primul sezon Vocea României, a fost cel care i-a încurajat pe concurenții de la Iași și le-a povestit despre cât de mult l-a ajutat experiența acestui show.

Următoarele opriri ale caravanei Vocea Romaniei vor fi la Timișoara, pe 22 iunie, în București, pe 28 și 29 iunie și la Constanța, pe 13 iulie.

De asemenea, și Caravana Masterchef continuă preselecțiile. Astfel, pretendenții la celebrul titlu se pot înscrie pe site-ul MasterChef și sunt așteptați la Timișoara, în data de 21 iunie, Hotel Continental, de la ora 10:00 şi pe 5 şi 6 iulie la Bucureşti.

Bucuresti, 17.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *