free download 78 travel guides written by experts

Ieri, Observator si Antena 3 au dat startul ridicarii centrului de zi de la Giurgiu

Luni, 27 mai, Observator şi Antena 3 au tras un semnal de alarmã demarând Campania “Copiii nu sunt invizibili” şi prezentând cazurile dramatice ale unor copii care pur şi simplu nu existã. Sute de mii de copii din toată România sunt copii nevãzuţi. Sunt copii care nu au niciun fel de act de identitate, certificat de naştere sau buletin. Şi ca atare nu există; nu pot fi vaccinaţi, nu pot fi asistaţi medical decât în cazuri de urgenţă, nu pot merge la şcoală. Ieri, vedetele Observatorului şi Antenei 3 au lãsat preţ de câteva ore pupitrul ştirilor şi s-au alãturat primarului şi sutelor de voluntari, punând umãrul la ridicarea centrului de zi de la Giurgiu.

Andreea Berecleanu, Anca Rusu, Octavia Geamãnu, Mircea Badea, Mihai Gâdea, Anamaria Stancu, Geanina Ilieş, Olivia Pãunescu, Vali Butnaru, Mihaela Cãlin, Lorena Burlacu, Nadina Câmpean, Andreea Stroe, Adrian Ursu şi Adrian Mãniuţiu, alãturi de primarul de la Giurgiu şi de sutele de voluntari au pus umãrul pentru a schimba viitorul acestor copii. Au donat un leu pentru fiecare cãrãmidã, s-au semnat şi apoi, înarmaţi cu mistrii s-au pus pe zidit.

Nu doar vedetele au fost impresionate de cazurile prezentate în cadrul campaniei “Copiii nu sunt invizibili”. Sute de oameni, mulţi pãrinţi cu micuţi de mânã au venit sã dea o mânã de ajutor, ba chiar câţiva copii cu dizabilitãţi au încercat şi ei sã strângã bani. Centrul social va primi peste cel mult un an copii care nu au parte de educaţie, pe care pãrinţii ori nu îi vor, ori nu au bani sã îi trimitã la şcoalã, dar şi copii care în acte nu existã, «copiii invizibili».

Bucuresti, 02.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *