Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Iepurasul vine la Teatrul Masca joi, 9 aprilie

Teatrul Masca vă invită joi, 9 APRILIE, începând cu ora 11.00 în amfiteatrul din Bdul. Uverturii 70 la cea de-a noua ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca. Cei mici alături de familii și ajutați de trupa Teatrului Masca vor redescoperi tradiția încondeierii ouălor cu vopseluri pe care le vor primi. Copiii vor avea ocazia să învețe lucruri noi, să-și dezvolte creativitatea dar și să-și stabilească astfel propria identitate.

“Este minunat că în fiecare an să fii înconjurat de familii frumoase care păstrează încă vii tradiţiile, de părinţi care le explică celor mici simbolistica încondeiatului, de o atmosferă caldă şi de zâmbete care n-ar trebui să lipsească de pe chipul nimănui în preajma acestei importante sărbători a creştinătăţii. Să aveţi un Paşte Fericit, cu linişte şi lumină!” declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

„Iepurașul la Masca” face parte dintr-o amplă serie de proiecte socio culturale inițiate de Teatrul Masca în scopul de a promova valorile și tradițiile românești. Evenimentul a devenit el însuși o tradiție pentru locuitorii cartierului Militari și nu numai.

Detalii pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca
Partener: Primaria Municipiului Bucuresti
Cu sprijinul: Retail FMGC.ro, Polyrom Impex, Cora Lujerului
Parteneri media: TVR2, București FM, România Liberă, Ziarul Ring, Curierul Național, Șapte Seri, Zile și Nopți, Yorick.ro, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis, Teatru.pro, Femeiastie.ro, Jurnaldebucuresti.com

Bucuresti, 08.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *