metalshow

Iepurasul la Masca

Teatrul Masca va continua si anul acesta traditia vopsitului oualor in Joia Mare si va asteapta in amfiteatrul din Bdul. Uverturii pe 1 aprilie, incepand cu ora 17.00.

Copiii impreuna cu parinti si bunici, ajutati de actori, vor incondeia oua naturale si de lemn pe care le vor primi din partea teatrului impreuna cu vopsele, pensule si carioci.

„Este important pentru fiecare dintre noi sa ne reamintim de traditii si obiceiuri care ne definesc identitatea spirituala si culturala. Pentru copii, vopsitul oualor de Paste este in prilej de bucurie si o sansa de a intelege alaturi de parinti semnificatia religioasa a acestui moment“, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Evenimentul se constituie intr-un prilej deosebit pentru cei mici de a constientiza faptul ca apartin unei comunitati si faptul ca traditiile frumoase se pot pastra numai in comuniune. Prin joaca lor de a acoperi ouale cu vopseluri, copiii vor descoperi, alaturi de actorii nostri, simbolistica bogata a acestei perioade dar si placerea de a fi impreuna cu cei care gandesc si simt la fel.

Accesul publicului la eveniment este liber.
Detalii pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca
Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Senso TV, Sapte Seri, Port.ro, PRWave.ro, Prichindelulmeu.ro, Acasa.ro.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *