free download 78 travel guides written by experts

Iepurasul la Masca

Teatrul Masca va invita joi, 21 aprilie, ora 17.00 alaturi de cei mici sa continuam traditia vopsirii oualor in amfiteatrul din Bdul. Uverturii. Impreuna ca o mare familie, actori, copii, parinti si bunici vor incondeia oua de lemn sau naturale cu vopseluri, carioci si pensule pe care le vor primi de la teatru.

“In pragul celei mai vechi sarbatori crestine va invitam sa pastram impreuna traditia incondeierii oualor. Este un moment al iertarii, tolerantei, pacii si impacarii. Traditiile ne aduc mai aproape de familie, de cei dragi, de sufletele celor de langa noi “, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Oul strabate istoria arhetipurilor ca un simbol al vietii care renaste, al regenerarii, al fertilitatii. Traditia milenara a vopsirii oualor se afla in stransa legatura cu patimile lui Isus si are in afara de simbolistica bogata si un rol educativ: copiii pot constientiza astfel apartenenta la o comunitate cu obiceiuri stravechi.

Accesul publicului la eveniment este liber.

Detalii pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca
Cu sprijinul: Carrefour Romania
Parteneri: TRI CONSULTANCE – furnizor de servicii de marketing si vanzari, POLYROM IMPEX – importator vopsea de oua si ornamente de Paste marca PET, Restaurantul NEST
Eveniment recomandat de: Smart FM
Parteneri media: Bucuresti FM, Port.ro, Acasa.ro, Senso TV, PRwave.ro, Prichindelulmeu.ro, Retail-FMCG.ro

Bucuresti, 19.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *