free download 78 travel guides written by experts

Iepurasul aduce zambete la SPRING FEST – Targul Cadourilor de Florii si Paste, in Bucuresti Mall – Vitan si Plaza Romania

Te invitam in perioada 5 – 14 aprilie in Bucuresti Mall – Vitan, respectiv 6 – 14 aprilie in Plaza Romania, sa alegi pentru cei dragi cadouri minunate la SPRING FEST.

Vino la cel mai prietenos targ, in atmosfera sarbatorilor de Florii si Paste, unde ti-am pregatit exponate cu teme traditionale dar si moderne pe care sa le transformi in cadouri minunate pentru cei cu nume de flori din viata ta.

Rasfata-ti prietenii, alegand pentru ei daruri speciale de sezon atent mestesugite de artisti populari cum sunt ouale incondeiate, iile traditionale si accesoriile pictate pe lemn cu motive traditionale.


Pentru cei mai pretentiosi poti sa alegi sculpturile in ciocolata, in forma de ou sau iepuras, cu cele mai exotice arome, realizate de maestrii ciocolatieri din Belgia sau multitudinea de accesorii personalizate tematice, bijuterii fanteziste unicat, cosuri cu cosmetice ecologice si decoratiuni speciale.

In sambata si duminica Floriilor, te asteptam in rotonda Plaza Romania, unde  vor rasari frumoase ateliere de desen Colorvelvet (un desen de colorat, realizat in catifea, pe un carton special absorbant ce are proprietatea de a transforma culorile in suprafete colorate, vii și compacte), si atelierele Sabiareli care dau frau liber creativitatii, prin joaca cu particule fine si colorate de marmura. Atelierele se vor desfasura dupa urmatorul program: sambata in intervalul orar 11:00 – 13:00, respectiv duminica intre 14:00 – 16:00).

Asadar, te asteptam in saptamana Floriilor si saptamana Pastelui sa ne vizitezi, pentru a modela frumosul in mai frumos.

Primavara iti zambeste tot timpul la Bucuresti Mall – Vitan si Plaza Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *