free download 78 travel guides written by experts

Identitatea cabinetului de avocatura  PeliFilip – o creatie Brandient

Brandient a conceptualizat un nou brand de servicii profesionale de avocatura de business pe piata romaneasca, pentru grupul de fondatori reuniti sub numele PeliFilip. Este al treilea proiect destinat industriei de servicii profesionale in domeniul avocaturii pe care Brandient il trece in portofoliul sau, dupa rebrandingul Voicu si Filipescu si constructia brandului Tuca Zbarcea & Asociatii.
 
Noul brand PeliFilip reflecta cu fidelitate personalitatea si valorile companiei, precum si promisiunea acesteia in fata clientilor.  Valentele acestei constructii sustin proiectiile de standard exceptional al serviciilor si al relationarilor, alaturi de eleganta, seriozitate si implicare, iar identitatea corporatista sustine fundamentele business-ului PeliFilip.
 
Pentru firma de avocatura PeliFilip, Brandient a livrat strategia de pozitionare, identitatea vizuala, aplicatiile de baza corporatiste, aplicatiile evoluate (website), precum si comunicarea de brand.

Identitatea vizuala PeliFilip poarta semnatura lui Cristian “Kit” Paul, Creative Partner, Brandient. “In cazul PeliFilip, am fost atras de ideea reprezentarii aspiratiilor, personalitatii si a standardelor partenerilor fondatori ai companiei printr-o solutie de virtuozitate subtila in arta literei (typography)”, Cristian “Kit” Paul, Creative Partner, Brandient.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *