free download 78 travel guides written by experts

Identis, un nou brand creat de Rusu+Bortun Brand Growers

Agentia de strategie si manifestare de brand Rusu+Bortun Brand Growers™ s-a ocupat de strategia de brand, identitate verbala, identitatea vizuala, designul ambiental si comunicarea Identis™, un brand ce seteaza o noua atitudine si un nou standard de servicii pe piata clinicilor stomatologice din Romania.

Situat in centrul Bucurestiului, pe strada Arh. Ion Mincu, Identis™ se bazeaza pe competentele a doi medici dentisti cu o reputatie remarcabila. Cei doi antreprenori au decis sa-si asume o investitie de aproximativ 200.000 de euro pentru a putea oferi pacientilor, o experienta unica intr-o clinica up-market, specializata in estetica dentara, parodontologie si implantologie. Experienta este subliniata de o dotare extrem de performanta a cabinetelor, de armonia spatiului amenajat, dar mai ales, de atitudinea si expertiza echipei.

Antreprenorii Identis™ au decis sa-si securizeze investitia prin dezvoltarea, alaturi de consultantii Rusu+Bortun Brand Growers™, a unui brand care sa iasa din categorie, sa vorbeasca mai putin despre ceea ce fac si mai mult despre ce inseamana ceea ce fac. Identis™ este un brand de servicii, cu si pentru oameni exigenti, care isi asuma misiunea de a-si inspira pacientii sa zambeasca cat mai mult si cat mai in felul lor.

Desenat de Marc Bortun, logotipul prezinta o nuantare a frame-ului identitar. Combinarea colturilor rotunjite cu cele ascutite puncteaza atat rigoarea cat si abordarea prietenoasa a celor de la Identis™.

"Ne-am hotarat sa crestem un brand care sa-ti vorbeasca despre importanta imaginii, despre primele impresii, despre particularitati, lucruri despre care vorbim si noi zi de zi clientilor. Daca in branding modelezi perceptia oamenilor asupra unor entitati simbolice, in spatele carora stau alti oameni, dentistul lucreaza si modeleaza direct oameni reali. Zambetele lor adevarate, nu “smiles in the mind”. Zambetul este identitatea fiecaruia dintre ei. Sa vrei sa zambesti si sa nu o faci fiindca nu ai cu ce, poate fi deprimant pentru oricine. Sa vrei sa zambesti si s-o si faci, chiar daca n-ai cu ce, poate fi foarte deprimant pentru ceilalti. Faptul ca poti zambi ori de cate ori vrei, te face sa fi un om relaxat, fara complexe, sa fi asa cum esti. Sloganul de brand, Esti asa cum zambesti™, iti promite ca in urma experientei placute de la Identis™, dintii tai vor fi imaginea ta",  afirma Marc Bortun, Creative Partner la Rusu+Bortun Brand Growers™.

Campania de pozitionare, declinata in presa, atrage atentia despre cat de important este un zambet si cum poate fi el deteriorat de problemele dentare.

Echipa Rusu+Bortun Brand Growers™ care a dezvoltat proiectul a fost compusa din Marc Bortun – Designer & Creative Partner, Andra Baltoiu – Strategic Planner, Florina Tudose – Production Manager, Tudor Nastase – Designer si Catalin Rusu – Copywriter & Creative Director.

Bucuresti, 07.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *