Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Idei inspirate de cadouri si accesorii pentru noiembrie

Rubin2000Toamna este anotimpul culorilor deosebite, iar Institutul Pantone Color a selectat pentru acest anotimp o seamă de culori frumoase care pot fi cu uşurinţă incluse în viaţa de zi cu zi de oricine. S-a optat pentru selectarea unor culori variate, de la cele pământii, neutre, până la unele culori îndrăznețe, care reflectă sentimente precum speranța sau distracția şi care stimulează imaginaţia. „Este pentru prima oară când vedem o paletă de culori unisex.”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone Color, astfel că ele pot fi folosite cu succes în multiple împrejurări.

Paleta de culori pentru toamna 2015 cuprinde nuanţele Desert Sage (un gri verzui), Stormy Weather (un albastru spre gri care aduce aminte de culoarea cerului într-o zi înnorată), Cadmium Orange (o culoare considerată jucăușă și sofisticată), Dried Herb (o nuanță verde măslinie inspirată din zona safari sau militară), Biscay Bay (o combinaţie între serenitatea albastrului cu nuanțe de verde), Oak Buff (o nuanţă caldă de portocaliu), Cashmere Rose (o nuanţă de roz), Amethyst Orchid (o nuanţă elegantă, sofisticată care aminteste de regalitate), Reflecting Pond (un albastru rece, cu multă profunzime) şi Marsala, culoarea elegantă a anului. Toate aceste culori pot fi uşor incluse în cadouri pentru persoanele dragi sau pe care să le oferiţi în diverse ocazii speciale, cadouri care să nu se demodeze însă şi să poată fi folosite timp îndelungat.

Colectia WU -

Bijuterii
Dacă ştiţi ce culori preferă persoana căreia îi cumpăraţi cadoul şi ce tipuri de bijuterii poartă, atunci puteţi alege cu uşurinţă bijuterii cu pietre în culorile vedetă ale acestui anotimp. Bijuteriile pot fi purtate mult timp şi asortate multor ţinute, astfel că vor fi putea fi folosite de cei care le primesc ani la rând. În plus, puteţi alege ambalaje pentru bijuterii în culorile la modă, colecţia HM, colecţia FW, colecţia LE-PEL, colecţia LA ECO, colecţia multicoloră şi colecţia WU fiind doar câteva exemple de cutii pentru bijuterii pe care reprezentanţii RubinShop.ro le recomandă.

Diverse (alte) accesorii
De la eşarfe la portofele, de la mănuşi şi fulare la accesorii pentru păr ori chiar la poşete, iată doar câteva idei de accesorii pe care le puteţi alege pentru cei cărora doriţi să le oferiţi cadouri. Nu uitaţi de accesoriile pentru casă – obiecte decorative precum vaze sau alte produse despre care ştiţi că le-ar putea fi utile celor cărora le oferiţi cadoul.

Puteţi oferi şi obiecte de birotică şi papetărie, dacă ştiţi că persoana care va primi cadoul ar aprecia aşa ceva. Puteţi alege chiar şi cadouri practice pentru birou cum sunt lămpile pentru birou, suporturile pentru obiectele de papetărie etc.

Obiecte vestimentare
Cu precizarea că dacă doriţi să oferiţi cuiva un obiect vestimentar trebuie să cunoaşteţi măsurile necesare şi preferinţele de model ale acelei persoane, puteţi să vă gândiţi la diverse obiecte vestimentare în culorile toamnei, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Pantaloni, bluze, pulovere, pardesie – iată doar câteva idei pe care le puteţi lua în calcul.

Pagina Facebook RubinShop.Ro: https://www.facebook.com/RubinShopRo/

Bucuresti, 10.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *