creative night talks

Idei de la Uber Eats – Meniu alternativ pentru Paște

Pentru mulți dintre noi, aceasta este prima dată după foarte mult timp când rămânem acasă de Paște, când nu putem să îi vizităm pe cei dragi sau să călătorim spre destinațiile pe care abia așteptam să le descoperim. Iar când totul se întâmplă de acasă, sunt șanse ca activitățile noastră să devină repetitive.

Însă, chiar dacă #stămacasă, putem să ne îndreptăm spiritul de aventură spre o altă misiune: alegerea preparatelor culinare.

E un moment perfect să încercăm noi feluri de mâncare și să ne bucurăm de noi experiențe gastronomice.

Rezultatele din prognoza gastronomică realizată de Uber Eats pentru 2020 ne-au arătat că românii deja experimentează când vine vorba de mâncarea pe care o aleg, iar preparatele din bucătăria libaneză, japoneză și chiar scandinavă sunt tot mai populare.

Dacă vrei să încerci și tu ceva mai exotic în acest weekend, iată câteva sugestii de preparate pe care le poți comanda până sâmbătă, pentru un meniu alternativ pentru Paște:

Flamed Tahini Muttabal

Maguro Tataki

Wagyu Special Sashimi
• Muttabal din vinete coapte cu pastă tahini (preparat libanez, restaurantul Souk, București)
• Maguro tataki (un tip de sushi cu ton marinat) sau Wagyu special cu sashimi (preparat japonez cu vită) (preparate japoneze, restaurantul Yoshi, București)
• Pinoy pancit canton cu creveți (preparat thailandez, restaurantul Rocca by The Jar, București)
• Somon norvegian marinat în sos de soia cu miere (preparat scandinav, restaurantul Bite, București).

„Chiar dacă momentan nu putem călători, ne bucurăm să vedem că românii aleg să încerce noi preparate în această perioadă. Astfel, deși #stămacasă, putem descoperi gusturi noi sau ne putem aminti de călătorii petrecute alături de cei dragi. Sperăm ca astfel de delicatese să aducă un plus de bucurie în perioada acestui Paște petrecut acasă” a spus Ioana Ilie, Country Manager Uber Eats România

Pentru siguranța comunității, dar și a curierilor noștri, utilizatorii Uber Eats pot selecta livrarea contactless, prin opțiunea „Lasă comanda la ușă”, în momentul finalizării comenzii.

Vom reveni cu mai multe noutăți în aplicație în săptămânile următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *