free download 78 travel guides written by experts

Ice Park powered by Samsung – kilometrul 0 al distracţiei

Samsung transformă patinoarul Ice Park din Piaţa Unirii în cel mai cool loc din Bucureşti în această iarnă

Samsung Electronics România transformă, în această iarnă, patinoarul Ice Park din Piaţa Unirii, pentru următoarele săptămâni, în cel mai cool loc din Bucureşti. “Ice Park powered by Samsung” a fost inaugurat pentru pasionaţii de patinaj şi reprezintă kilometrul 0 al distracţiei pentru toţi cei care aleg să îşi petreacă sărbătorile de iarnă pe gheaţă!

Astfel, începând cu 6 decembrie, de luni până joi, între orele 10:00 şi 22:00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 9:00 şi 24:00, Samsung invită pe cei care îndrăgesc sporturile de iarnă, într-un loc în care imaginaţia prinde viaţă şi unde suprizele apar neîncetat!

,,Ice Park powered by Samsung reprezintă mai mult decât un loc în care bucureştenii pot veni împreună cu familia sau prietenii pentru a se distra. Samsung doreşte ca prin intermediul acestei asocieri să încurajeze spiritul sportiv şi un mod de viaţă sănătos.  Credem că acest proiect destinat pasionaţilor de patinaj, dar şi celor care abia acum descoperă distracţia pe gheaţă, reuşeşte să aducă mai aproape de ei sporturile de iarnă,” a declarat JeongEon Kim, General Manager Samsung Electronics România.

Bineînţeles, nu vor lipsi concursurile zilnice cu premii acordate de Samsung celor care vin la patinoar, panourile foto unde aceştia vor putea să se poze alături de cei dragi şi  show-urile de lasere.

De asemenea, pe parcursul lunii decembrie, în Piaţa Unirii, te aşteaptă peste 20 de concerte cu artişti consacraţi, reprezentaţii ale Teatrului de Păpuşi şi numeroase alte surprize.

Alături de evenimente precum Samsung Running Festival sau MiniChamps, Ice Park powered by Samsung oferă bucureştenilor ocazia de a îmbina distracţia cu spiritul sportiv.

Bucuresti, 09.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *