free download 78 travel guides written by experts

Ice Age Weekend la The Champs!

Eroii tai preferati din Ice Age s-au  intors cu o noua poveste haioasa pe care pur si simplu o  iubesti!

De aceea The Champs, singurul patinoar deschis toata vara, iti pregateste doua zile in care sa ii cunosti mai bine in cadrul unui eveniment care ii are ca tema…

Pe 4 si 5 iulie atat pe patinoarul The Champs cat si la The Vesper Bar – la etajul 2 al Liberty Center- cei mici au pregatite tombole, concursuri si bunatati purtand semnatura animalutelor create de cei ce au gandit nebunia Ice Age.

MC-ul The Champs, care ce-i drept, a cam dat in mintea copiilor…cu care micii nostri oaspeti s-au obisnuit deja, ii va ghida pas cu pas printre probele de joc ce pot aduce castigatorilor suveniruri unice.

Si entertainerii The Champs vor fi in zona, cu jocuri si trucuri.

Totul se intampla  intre orele
13-14.30
15.30-17
17.30-19
Atat sambata cat si duminica!

La The Champs esti binevenit oricand, pentru ca e singurul loc din Bucuresti cu 300 mp de gheata impecabila 12 luni pe an. Se pare ca lunile de vara i-au facut pe amatori sa aprecieze si aspectul relaxant al practicarii acestui sport intr-un spatiu cu o temperatura placuta, ce permite o tinuta mai lejera, deci mai comoda ca hainele groase necesare afara. Orele in care The Champs este deschis pentru public sunt potrivite oricarui tip de program: de luni pana joi de la 10 la 22, si de vineri pana duminica de la 10 la 24.

Dar chiar daca timpul nu iti permite sa ne vizitezi des, weekendul acesta nu poti lipsi!

Bucuresti, 04.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *