free download 78 travel guides written by experts

Iaurt racoros si dulceata cremoasa in combinatii delicioase Napolact

Napolact introduce pe piaţa locală prima gamă de iaurturi cu dulceaţă. Noua gamă Napolact este promovată printr-o campanie TV realizată de Propaganda. Spotul va fi difuzat la nivel naţional pe principalele canale TV începand din 23 iunie.

Spotul prezintă într-o atmosferă călduroasă deliciul gusturilor uitate de odinioară. Copiii jucăuşi încă se pot bucura de natură şi de bunătăţile pregătite de bunica chiar şi in contexul vieţii alerte. „Spotul reprezintă o privire în trecut şi totodată o reînviere a emoţiilor şi gusturilor de mult uitate dar speciale în continuare prin savuroasa lor simplitate”, au declarat reprezentanţii Napolact

Noua gamă Napolact conţine iaurt cu dulceaţă de nuci verzi, iaurt cu dulceaţă de trandafiri, iaurt cu dulceaţă de căpşuni şi iaurt cu dulceaţă de cireşe amare. Publicul ţintă al campaniei de comunicare este reprezentat de toţi cei care preţuiesc aromele speciale care nu-şi pierd valoarea odată cu trecerea timpului. Combinaţia rafinată de iaurt răcoritor şi dulceaţă cremoasă va uimi în cel mai plăcut mod consumatorii care ştiu să aprecieze adevărata savoare.

Filmările au avut loc la Periş (lângâ Snagov): „Mi-a făcut o reală plăcere să lucrez la acest spot. A fost ca o intoarcere în copilărie pentru mine.  Am resimţit o complicitate interesantă artistică şi emoţională între mine, agenţie şi client”, a declarat Catalin Mitulescu, regizorul spotului.

Spotul va fi difuzat prin agenţia de media Starcom începând cu data de 23 martie pe canalele TV: Pro TV, Acasă, Antena 1, Antena 2, Prima, TVR1, TVR2, Naţional TV, Favorit, B1, OTV, Cartoon Network, Jetix, Minimax, Etno, Hallmark.

Bucuresti, 20.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *