Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Iata primele imagini de la auditiile X Factor de anul acesta

Drumul spre celebritate al următorului super star al României a început astãzi, la Craiova. Oltenii au venit încã de la primele ore ale dimineţii sã demonstreze cã au voce, prezentã scenicã, curajul de a se face remarcaţi dar şi puterea de a transmite emoţie şi a face show pe scenã. Miza este una uriaşã: un premiu în valoare de 200.000 de euro îl aşteaptă şi în acest sezon pe viitorul câştigător X Factor. Iatã primele imagini de la audiţiile X Factor de anul acesta!

Sute de olteni au venit încã de la primele ore ale dimineţii la Universitatea din Craiova siguri cã pot face show la puterea X, pentru a intra în cursa pentru fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro. Fãrã bariere de vârstã sau stil, primele audiţii X Factor au adus la Craiova participanţi de toate vârstele, de la tineri pânã la domni respectabili, trecuţi de prima tinereţe, dar care sunt convinşi cã au talent din plin cât sã ridice o ţarã întreagã în picioare.

În acest an, caravana X Factor va trece prin şase oraşe. După Craiova, urmează pe lista opririlor Sibiul, pe 18 iunie, Timişoara pe 21 iunie, Cluj, pe 24 iunie, Iaşi, pe 27 iunie şi Bucureşti, pe 1 iulie.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: //www.facebook.com/xfactor.romania.

În această toamnă Antena 1 aduce un nou sezon X Factor. În 2011, X Factor România nu a fost doar o desfăşurare incredibilă de forţe, ci şi show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din ţara noastră: 200.000 de euro. X Factor le oferă românilor talentaţi, care au voce, prezenţă scenică, curajul de a se face remarcaţi, puterea de a transmite emoţie şi a face show pe scenă, oportunitatea de a-şi schimba vieţile, dar şi un substanţial premiu.

Bucuresti, 15.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *