free download 78 travel guides written by experts

Iata cum au petrecut la mare concurentii Mireasa pentru fiul meu

După minivacanţa surpriză, noi dezvăluiri vor ieşi la lumină săptămâna aceasta!

Vestea că vor avea parte de un weekend de senzaţie la mare i-a luat prin surprindere pe concurenţi care au avut la dispoziţie o oră pentru a-şi face bagajele după Finala Săptămânii trecute. Minivacanţa pe litoral a adus însă fel de fel de răsturnări de situaţie în casa “Mireasă pentru fiul meu”! Se pare că noi evenimente au apărut în viaţa îndrăgiţilor concurenţi, astfel că, săptămâna aceasta telespectatorii vor descoperi cine s-a sărutat pe furiş, ce apropieri s-au produs între doi concurenţi buni amici şi cum şi-au petrecut anumiţi concurenţi noaptea, după ce au revenit la hotel din club!

Nici mamele nu au fost lipsite de surprize plăcute după Finala Săptămânii trecute deoarece cât tinerii au lipsit, locul lor în casă a fost ocupat de cele mai apropiate persoane din familiile lor. Prin urmare, Mărioara şi Gabriela au petrecut primul weekend de când se află în competiţie alături de soţii lor, iar Niculina s-a bucurat de vizita Marianei, mătuşa lui Ionuţ! Singurii care nu s-au bucurat de surpriză au fost Octavian şi mama lui, Lena. Dezamăgit de apropierea dintre Edina şi Adrian, Octavian a refuzat să meargă la mare împreună cu ceilalţi concurenţi, preferând compania mamei sale, mai ales că din partea lor nu a putut veni niciun membru al familiei.

Aşadar, tot săptămâna aceasta telespectatorii vor afla care au fost discuţiile purtate între mame şi membrii familiei care au locuit pe perioada weekend-ului în competiţie! Nu rataţi o serie de ediţii incendiare la “Mireasă pentru fiul meu”, cu imagini în premieră, discuţii captivante, strategii, speculaţii şi secrete picante!

Surprize incredibile ne aşteaptã vara aceasta la „Mireasã pentru fiul meu!”. În curând, telespectatorii îşi vor lua rãmas bun de la actuala ediţie, în cadrul marii finale – cea mai spectaculoasã galã de pânã acum, care ne va dezvãlui perechile pregãtite sã îşi uneascã destinele în faţa întregii ţãri, dar şi cine va câştiga premiul cel mare, iar la scurt timp, aceştia vor întâmpina cu emoţie şi bucurie noul sezon: cel de-al şaptelea din seria celui mai iubit reality show matrimonial din România! Tinerii dornici sã participe în noul sezon se pot înscrie completând formularul disponibil pe www.mireasapentrufiulmeu.ro, sunând la numãrul de telefon 0728.728.913 sau prin intermediul Caravanei „Mireasã pentru fiul meu” care în curând va strãbate ţara în lung şi în lat.

Bucuresti, 19.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *