free download 78 travel guides written by experts

Iata ce a gatit Chef Hadad pentru Madonna

Juratul Top Chef, Joseph Hadad are o carieră demnă de invidiat. De-a lungul celor peste 35 de ani de experiență în arta culinară, Joseph a gătit pentru numerease personalități din lumea muzicală, politică sau sportivă. Una dintre marile vedete care au dorit să guste din preparatele delicioase pregătite de Chef Hadad a fost Madonna. Acum ceva ani, aceasta a ales să mănânce la restaurantul King David din Israel, convinsă și de reputația lui Chef Joseph Hadad.

”Madonna a mâncat foarte puțin. Este foarte atentă cu alimentația, mănâncă deosebit de sănătos. Nu se abate sub nicio formă de la regimul ei. La King David i-am pregătit inimioare de salată verde, icre negre și icre de manciuria și pentru desert a ales o porție de blinis, clătite americane”, a declarat Chef Hadad.

Din 5 noiembrie, de la 20.30, Antena 1 le aduce telespectatorilor un nou format de succes internaţional şi pune la grea încercare abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu ce va fi acordat de trei dintre cele mai respectate personalități din industria culinară românească: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu. Show-ul va fi prezentat de Alina Pușcaș.

Top Chef este cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucură de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat şi adaptat şi în alte ţări printre care Franţa, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborât recorduri de audienţă şi le-a oferit telespectatorilor şansa de a pătrunde în lumea fascinantă şi competitivă a gastronomiei de lux.

Bucuresti, 02.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *