free download 78 travel guides written by experts

Iarna la munte cu eCost.ro

Magazin Online IT & Multimedia

eCost.ro, magazin online de produse IT & Multimedia isi premiaza in luna cadourilor toti clientii, printr-o promotie speciala de sarbatori.

Orice produs cumparat in valoare de peste 100 RON va fi insotit de un cadou surpriza + un cupon de discount.

“Anul acesta am avut parte de multe bucurii alaturi de clientii nostri, de aceea ne-am gandit ca in prag de sarbatori sa le pregatim si noi o surpriza placuta.
Pe langa cuponul de discount si cadoul inclus, clientul care-si face cumparaturile in perioada 13-31 decembrie din magazinul nostru online, www.ecost.ro, se califica automat la Tombola Sarbatorilor eCost.ro”. – a declarat un oficial din cadrul eCost.ro | Magazin Online IT & Multimedia.

Tombola Sarbatorilor eCost.ro are ca si premiu un super week-end la munte, pentru doua persoane.

Extragerea castigatorului va avea loc in data de 5 ianuarie 2007, si va fi anuntat imediat dupa extragere.

Mai multe detalii despre aceasta promotie speciala de sarbatori poti gasi pe site-ul magazinului (www.ecost.ro), si pe pagina dedicata promotiei: www.ecost.ro/promotie/ .

eCost.ro | Magazin Online IT & Multimedia este prezent de mai mult de un an pe piata de comert online din Romania, si ofera solutii IT & Multimedia performante (laptop-uri, sisteme PC, servere, camere foto digitale etc.) pentru persoane fizice si juridice.

Bucuresti, 14.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *